Home TOP NEWS “Κρατάμε τη νίκη – Δουλειά μόνο για να βρεθούμε έτοιμοι στα...

“Κρατάμε τη νίκη – Δουλειά μόνο για να βρεθούμε έτοιμοι στα ντέρμπι”

 


Ο Ανδρέας Δημητρίου μετά το τέλος του ματς στο Παφιακό, δήλωσε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ κρατάει μόνο τους τρεις βαθμούς σε μία πάρα πολύ δύσκολη νίκη. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας μίλησε για τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πριν από το παιχνίδι λέγαμε πως μας ενδιαφέρει η νίκη και όλα τα άλλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Το παιχνίδι ήταν σε μια τέτοια χρονική συγκυρία πριν τη διακοπή που ήταν εξαιρετικά σημαντικό για μας να πάρουμε τους βαθμούς. Ξέραμε πως στη διακοπή θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε τους ποδοσφαιριστές μας και να εμφανιστούμε πανέτοιμοι με την επανέναρξη. Κερδίσαμε, πολύ δύσκολα, μείναμε και με δέκα παίκτες και μας χαροποιεί η νίκη. Αυτήν κρατάμε και θα δουλέψουμε ατομικά και ομαδικά για να είμαστε έτοιμοι στα ντέρμπι. Ευχαριστούμε τον κόσμο, συμπλήρωσε το κενό που άφησε η αποβολή και μας έσπρωξε στη νίκη. Περιμένουμε όλο το κόσμο στα ντέρμπι να τα δώσουμε όλοι μας όλα».

«Θέλαμε μέσα από την αγωνιστική μας βελτίωση να ανέβουμε θέσεις. Όσο κερδίζουμε ανεβαίνουμε θα εκμεταλλευτούμε και το αποτέλεσμα του ντέρμπι τώρα. Οι απουσίες που είχαμε ήταν αρκετές και δημιουργούσαν κάποιες συνθήκες. Καταρχάς ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έπαιζαν να μπουν μέσα να παίξουν. Ήταν ευκαιρία και για την ομάδα αφού αυξήθηκαν οι παίκτες που υπολογίζονται στην εντεκάδα. Όταν διαφοροποιείς κατά 40% την ομάδα σου πάντως, η ομοιογένεια δεν είναι δυνατόν να παραμείνει η ίδια. Για αυτό ήταν σημαντικό να κερδίσουμε και πλέον δουλειά δουλειά δουλειά για να βρεθούμε έτοιμοι στα ντέρμπι».

«Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται με τους τερματοφύλακες. Δυο σοβαροί τραυματισμοί, μια κόκκινη οπότε ο Αντρέα Χριστοδούλου έκανε το καθήκον του με αυτοπεποίθηση και κράτησε την ομάδα όρθια. Μπράβο του γιατί ήθελε κότσια. Προπονείται εδώ και καιρό μαζί μας ο Μπαντής και θα δούμε πως θα διαχειριστούμε την κατάσταση».