Home TOP NEWS Match Report: Ψυχωμένη ΟΜΟΝΟΙΑ, μεγάλη νίκη

Match Report: Ψυχωμένη ΟΜΟΝΟΙΑ, μεγάλη νίκη

Μια ψυχωμένη ΟΜΟΝΟΙΑ, κέρδισε στο μεγάλο ντέρμπι την ΑΕΚ με 2-1 και ουσιαστικά πάτησε το κουμπί επανεκκίνησης στο πρωτάθλημα. Καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας, άντεξε την πίεση της ΑΕΚ και πανηγύρισε ένα σπουδαίο τρίποντο. Κατελάρης και Ντάρμπισαϊαρ οι σκόρερς.


Α’ ημίχρονο

Με 4-4-2 και τεράστια ευκαιρία ξεκίνησε το παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Στα 40 δευτερόλεπτα, ο Ντάρμπισαϊαρ έκλεψε τη μπάλα έδωσε γρήγορα στον Χριστοφή που πλάσαρε, αλλά είδε τον Μίνιο να τον νικά στο  τετ α τετ. Και η δεύτερη ευκαιρία είχε τους ίδιους πρωταγωνιστές, διαφορετικά όμως δεδομένα. Στο 10′, ο Τζίμης έπιασε πολύ καλό μακρινό σουτ στη γωνιά του Μίνιο, ο Ισπανός όμως έκανε νέα μεγάλη απόκρουση σε κόρνερ.

Από το σημείο αυτό και μέχρι το 30′ το παιχνίδι ήταν ισοζυγισμένο με τις δυο ομάδες να κερδίζουν πολλά κόρνερ που πέρασαν ανεκμετάλλευτα. Σε ένα από αυτά πάντως στο 27 ‘ ήρθε η πρώτη τελική της ΑΕΚ, όταν ο Μοϊσόφ έπιασε κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, άουτ. Περίπου ένα δεκάλεπτο μετά όμως, άνοιξε και το σκορ από κόρνερ. Ο Μαργκάσα εκτέλεσε από αριστερά, ο Φάνος Κατελάρης ανέβηκε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά νίκησε τον Μίνιο, παρότι ο Ισπανός άγγιξε την μπάλα.

Β’ ημίχρονο

Ισοφάριση με το καλημέρα για την ΑΕΚ, στην πρώτη της ουσιαστική ευκαιρία. Ο Ακοράν στο 50′ έγινε κάτοχος της μπάλας κέρδισε κάποια μέτρα και έκανε ένα τρομερό σε δύναμη σουτ, στο “Γ” της εστίας του Χριστοδούλου. 1-1, χωρίς να το αξίζει η ΑΕΚ.

Δίκαιο ή όχι, το γκολ έδωσε τρελό ρυθμό στο ματς και σε ένα 5λεπτο είχαμε 3 μεγάλες ευκαιρίες εκ των οποίων η μια έγινε γκολ, ευτυχώς για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο 53′ ο Τζίμης τρύπωσε στην άμυνα της ΑΕΚ πλάσαρε έξυπνα αλλά ο Μίνιο έκανε εξαιρετική απόκρουση αντανακλαστικών. Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ απάντησε. Ο Τρισκόφσκι σύγκλινε, έκανε σουτ και είδε τη μπάλα να πάει άουτ. Με το που πέρασε η μπάλα στην κατοχή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η ομάδα οργανώθηκε καλά και η μπάλα κατέληξε στο Χριστοφή. Ο Τζίμης είχε δυο αντιπάλους μπροστά του, τους πέρασε, έβγαλε εξαιρετική μπαλιά και ο Ντάρμπισαϊαρ με ένα άγγιγμα έκανε το 2-1!

Το γκολ, ηρέμησε κάπως το παιχνίδι που έγινε περισσότερο κέντρου. Στο 61′ πάντως μετά από κάθετη στον Τρισκόφκσι η ΑΕΚ έφτασε κοντά σε νέα ισοφάριση, αλλά η πλάσα του Σκοπιανού έφυγε άουτ. Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ έφτιαξε και την επόμενη μεγάλη ευκαιρία. Στο 71′ βρέθηκε από πλάγια στο κουτί και έκανε πολύ καλό σουτ στην κλειστή γωνιά, με τον Χριστοδούλου να είναι έτοιμος και να διώχνει σε κόρνερ. Και η τρίτη ευκαιρία ήταν για την ΑΕΚ, όταν στο 78′ ο Ακοράν από το ύψος του πέναλτι σούταρε άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία ως το τέλος.

Συμπερασματικά

Μπράβο ΟΜΟΝΟΙΑ! Η μεγάλη νίκη που ψάχναμε ήρθε, τώρα ας χτίσουμε σε αυτήν. Η ΑΕΚ ήρθε στο ΓΣΠ αήττητη, η ομάδα μας την στέλνει στη Λάρνακα με σκυμμένο το κεφάλι. Ξανά μπράβο ΟΜΟΝΟΙΑ