Home TOP NEWS Μένει μόνος ο Τουρέ

Μένει μόνος ο Τουρέ

Αν κάποιος μας έλεγε το καλοκαίρι πως την ενδέκατη αγωνιστική ο Μπλάτι Τουρέ θα ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που έπαιξε το απόλυτο των παιχνιδιών, θα τον βγάζαμε τρελό. Σαν μεταγραφή βλέπετε, αυτή του άσσο από την Ακτή Ελεφαντοστού, δεν έλεγε και πολλά, αφού ελάχιστα γνωρίζαμε για την αξία του και αυτά ήταν κυρίως θεωρητικά. Ένα όμως που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σε 10 μέρες ο Μπλάτι θα είναι ο μόνος που έχει το απόλυτο.


Ο μόνος άλλος ποδοσφαιριστής που έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ο Κωνσταντίνος Παναγή. Μέχρι την ΑΕΖ μάλιστα, ήταν και ο μοναδικός που είχε το απόλυτο των λεπτών. Δέχθηκε όμως κόκκινη, θα χάσει τα επόμενα δυο παιχνίδια και αναμένεται πως θα τον προσπεράσει ο Τουρέ. Την τριάδα συμπληρώνει ο Ρενάτο Μαργκάσα που επίσης έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια, πλην του τελευταίο κόντρα στην ΑΕΖ που έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού.

Ο Τουρέ αποδεικνύει πως οι τυμπανοκρουσίες όταν γίνεται μια μεταγραφή δεν λένε απολύτως τίποτα. Καθρέφτης στο τέλος της ημέρας είναι το γήπεδο και ο Μπλάτι σε αυτό κέρδισε με το σπαθί του τη θέση στην εντεκάδα. Πλέον έχει μπροστά του παιχνίδια υψηλής δυσκολίας και καλείται να αποδείξει πως μπορεί να γίνει και παίκτης της διαφοράς.