Home TOP NEWS Το μυαλό μόνο στην ΑΕΛ

Το μυαλό μόνο στην ΑΕΛ

Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ θα συνεχίσει να σκοράρει όπως έκανε όλη του την ζωή και θα συνεχίσει να πανηγυρίζει όπως έκανε όλη του την ζωή. Το γιατί κάποιοι επέλεξαν να δημιουργήσουν θέμα από το τίποτα (και εν μέσω της ιστορίας με τους κόκκινους φάκελους που αγγίζει άμεσα την ομάδα τους), δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε, όλοι ξέρουμε τι γίνεται στην Κύπρο. Το θέμα όμως πρέπει να μπει στην άκρη, γιατί έχουμε και άλλα πιο σοβαρά να προσεγγίσουμε.


Το Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει το δεύτερο από τα τρία μεγάλα συνεχόμενα ντέρμπι και δεν μας παίρνει ούτε για ένα δευτερόλεπτο να σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Η ΑΕΛ θα προσπαθήσει με ότι έχει και δεν έχει να μην αφήσει ούτε τον Ματ, ούτε κάποιον από τους συμπαίκτες του να σκοράρουν και αν το μυαλό δεν είναι στο στόχο, αυξάνονται οι πιθανότητες να το καταφέρουν. Αντί να σκεφτόμαστε τι πήγαν να μας κάνουν, ας σκεφτόμαστε τι έχει να γίνει αν κερδίσουμε την ΑΕΛ. Αυτό που φοβούνται.

Έχουμε χάσει τον προσανατολισμό μας πολλές φορές στο παρελθόν και το πληρώσαμε σχεδόν όλες. Ας μάθουμε να προχωράμε και να εστιάσουμε στα σημαντικά. Το ντέρμπι του Σαββάτου πρέπει να κερδηθεί και για να γίνει αυτό, απαιτείται η πλήρης αφοσίωση μας.