Από χθες μετά το πέρας του αγώνα, και τη νίκη της ομάδας μας σε βάρος της πρωτοπόρου ΑΕΚ, ξεκίνησε ένα διασκεδαστικό παραλήρημα των φλώρων περί ναζιστικού χαιρετισμού του Ματ Ντάρμπισαϊαρ.
Πραγματικά γελάει ο κόσμος με τους απέναντι. Ο Ματ πανηγυρίζει από την αρχή της χρονιάς με αυτό τον τρόπο, το ίδιο και στα ευρωπαϊκά παιγνίδια, χωρίς να προκύπτει το οτιδήποτε με την ΟΥΕΦΑ.
Τώρα, οι φαντασιώσεις τους και νεοναζιστικές ονειρώξεις τους είναι ένα άλλο θέμα. Ας κοιτάξουν τους εαυτούς τους στον καθρέφτη, τα πανό που ανάρτησαν προχθές στη Λεμεσό και το εκκολαπτήριο των νεοναζί στην αρχή της Κένεντι.
Το αν τους ενοχλεί που ο Ματ δηλώνει στρατιώτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ας το κοιτάξουν με τους ψυχολόγους τους.


![Συνέχεια στην 14η αγωνιστική με τρείς αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)




![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)
![Στη διάθεση του Λαού τα εισιτήρια με Ρακόφ στο ΓΣΠ [Λεπτομέρειες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Rakow_web-1024x576-1-238x178.png)


![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)
![Συνέχεια στην 14η αγωνιστική με τρείς αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-100x75.jpg)


