Home TOP NEWS Στα ντέρμπι δεν επιτρέπονται ολιγωρίες

Στα ντέρμπι δεν επιτρέπονται ολιγωρίες

Ξεκινάμε λέγοντας πως είναι ευχάριστο που τόσο ο Τζον Κάρβερ, όσο και ο Αντρέας Δημητρίου δεν κρύφτηκαν, χαρακτήρισαν άσχημη τη νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αναγνώρισαν πως δεν είμαστε αυτοί που έπρεπε. Χρειάζεται πολλή δουλειά για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο και ευτυχώς που το είπαν όπως είναι. Επειδή δεν προλαβαίνουν να διορθωθούν όλα σε 2 εβδομάδες και ο πήχης ανεβαίνει πολύ απότομα, αν μη τι άλλο πρέπει να αντιληφθούν όλοι πως η έλλειψη συγκέντρωσης και η ολιγωρία στοιχίζουν. Ακόμα και μετά τη κόκκινη, είδαμε αβίαστα λάθη και είναι ανεπίτρεπτα.


Όταν αλλάζεις σχεδόν το 40% της εντεκάδας σου είναι φυσιολογικό να επηρεάζεται η απόδοση, αλλά αυτό που είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορεί να αποδοθεί στις αλλαγές. Και μπορεί η κόκκινη να ήταν λάθος εκτίμηση (με βάση τους κανονισμούς κίτρινη έπρεπε να δοθεί) του διαιτητή, αλλά για να φτάσουμε εκεί προηγήθηκε κακή απόδοση και σωρεία λαθών. Δεν άλλαξε ιδιαίτερα την εικόνα η κόκκινη ήταν η δική μας εμφάνιση, τα αβίαστα λάθη που έδωσαν την ευκαιρία στην ΑΕΖ να απειλήσει. Και η συγκέντρωση δεν είναι μόνο θέμα δουλειάς, αλλά και αυτοπεποίθησης και σοβαρότητας.

Μπροστά μας τώρα η ΑΕΚ, που σίγουρα δεν είναι ΑΕΖ. Κατά την άποψη μας, είναι στις πρώτες 9 αγωνιστικές η πιο σταθερή και καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Μόλις χθες, ανέτρεψε παιχνίδι που έχανε μέχρι το 80+ από μια σκληροτράχηλη ομάδα όπως η ΑΕΛ. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, αν δεν περιορίσουμε τα λάθη μας στο ελάχιστο, θα έχουμε πρόβλημα. Για αυτό καλό είναι να “κλειδωθούν” όλοι στα ντέρμπι και να καταλάβουν τη σημασία τους. Το ξαναλέμε τις όποιες αδυναμίες μας δεν μπορούμε να τις διορθώσουμε σε δυο βδομάδες. Το πόσο συγκεντρωμένος είναι ο κάθε παίκτης όμως, είναι σίγουρα κάτι που ελέγχουμε.