Home TOP NEWS Επιβάλλεται επιστροφή στις νίκες

Επιβάλλεται επιστροφή στις νίκες

Την πιο ταραχώδη, αλλά ταυτόχρονα την πιο ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ εβδομάδα της τα τελευταία χρόνια πέρασε η πράσινη οικογένεια. Αφού την έκλεψε το κοράκι με τα μαύρα και τα κίτρινα κόντρα στον Ερμή, η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε επιτέλους αυτό που περιμέναμε χρόνια. Βγήκε μπροστά στον αγώνα για την κάθαρση του κυπριακού ποδοσφαίρου και είπε τα πράγματα ως έχουν. Σήμερα όμως, παίζει και ποδόσφαιρο και επιβάλλεται να επιστρέψει στις νίκες.


Με εκείνα και με τούτα, η ομάδα μας δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές. Το αποτέλεσμα ήταν εκεί που ονειρευόμαστε να μπούμε δυναμικά στην διεκδίκηση ακόμα και του τίτλου, να είμαστε 8 βαθμούς πίσω από τρεις ομάδες και να έχουμε συγκάτοικο στην τέταρτη θέση. Ξεκάθαρα λοιπόν πρέπει να διαχωριστούν ο αγώνας εκτός γηπέδου και αυτός που θα δίνουμε κάθε εβδομάδα εντός των τεσσάρων γραμμών. Η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα επιβάλλεται να κερδίσει την Αναγέννηση.

Και επιβάλλεται να κερδίσει πρώτα από όλα για να κρατήσει ζεστό τον κόσμο της. Ένα κόσμο που χάρηκε πολύ που επιτέλους η διοίκηση του μιλά και θέλει να δει και την ομάδα του να συνεχίσει να μάχεται.