Home TOP NEWS Καλησπέρα Ψευδιώτη, καλησπέρα Κωστάκη

Καλησπέρα Ψευδιώτη, καλησπέρα Κωστάκη

Το κυπριακό ποδόσφαιρο είναι ολοκάθαρο και η ζωή είναι υπέροχη. Έτσι δεν είναι κ. Κουτσοκούμνη; Έτσι δεν είναι κ. Ψευδιώτη; Οποιοσδήποτε είδε έστω ένα ημίχρονο κυπριακού ποδοσφαίρου διαφωνεί εκτός κι αν κατοικεί κάπου στην Ασία και του αρέσει το στοίχημα. Αν και αυτά που έκανε ο Ψευδιώτης σήμερα και στην Κίνα θα τα βλέπουν και θα γελάνε. Δεν θα πιστεύουν πως το έχουμε ξευτελίσει τόσο πολύ και μάλιστα μια βδομάδα μετά από το πιο εντεταλμένο σφύριγμα της χρονιάς.


Κ. Κουτσοκούμνη, ο Κώστας Ψευδιώτης ποιου συγγενής είναι; Ρωτάμε γιατί για να επιβιώνει αυτός ο διαιτητής στην πρώτη κατηγορία, είτε μεγάλο μέσο έχει, είτε πολλές εξυπηρετήσεις έχει κάνει, είτε τελικά δεν ξέρουμε τίποτα από το ποδόσφαιρο και τους κανονισμούς του. Παίζει στο τέλος της ημέρας να έχουμε ξεχάσει και τα βασικά του ποδοσφαίρου και μόνο εκεί στην ΚΟΠ να ξέρετε ακριβώς τι γίνετε.  Πώς μπορούν να εξηγηθούν τα σημερινά θαύματα του Ψευδιώτη Κωστάκη μου; Είμαι σίγουρος πως ως την Δευτέρα θα βρείτε τρόπο, για να ξέρουν και οι δικοί σας τι λένε στα ΜΜΕ.

Κατανοείς και πάλι την οργή Κωστάκη μου; Αυτή τη φορά δεν είναι οργή των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ ή των οπαδών της Καρμιώτισσας. Είναι όσων έκατσαν να δουν ποδόσφαιρο και κατέληξαν να βλέπουν Τσίρκο. Μιας και το αναφέραμε πάντως Κωστάκη μου, να πούμε και πως από τότε που μπήκε το Τσίρκο στο στοίχημα καταστράφηκε. Ευτυχώς που καμία σχέση δεν έχει με το ποδόσφαιρο μας.

Δείτε τι σφύριξε ο Ψευδιώτης απόψε στο ΑΕΖ-Καρμιώτισσα και θυμίστε μας γιατί ασχολούμαστε με κυπριακό ποδόσφαιρο. Κι αυτή τη φορά δεν αφορά καν την ομάδα μας, απλά πονάνε τα μάτια μας: