Home TOP NEWS Η κίνηση ανθρωπιάς που συγκλόνισε τους πάντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ!

Η κίνηση ανθρωπιάς που συγκλόνισε τους πάντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ!

 


Μετά τον αγώνα με την Αναγέννηση, ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αντώνης Τζιωνής, ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο και την ομάδα της Αναγέννησης, καθώς και την κοινότητα της ακριτικής Δερύνειας για την οικονομική βοήθεια που προσέφεραν για τον Άγγελο Αγαθαγγέλου.

Αναφορά έκανε, επίσης, σε μια οικογένεια από τη Δερύνεια, που παρά τον χαμό της μικρής τους κόρης, στάθηκε δίπλα στον Άγγελο. Συγκεκριμένα, ο Μάριος και η Ελένη Κυριάκου από την Δερύνεια, παρά τον πρόσφατο χαμό της μικρής τους κόρης Παναγιώτας, προσέφεραν χρήματα που είχαν μαζευτεί για την κόρη τους, για τον Άγγελο Αγαθαγγέλου.

Πραγματικά, μέσα στην ευρύτερη σαπίλα, βρώμα και δυσωδία που επισκιάζει το κυπριακό ποδόσφαιρο, τέτοιες πράξεις ανθρωπιάς αποδεικνύουν ότι στο βάθος του τούνελ υπάρχει φως και ελπίδα.

Και ναι, όπως είπε ο πρόεδρος: «Άγγελε, δεν είσαι μόνος»!

Ένα τεράστιο μπράβο στην οικογένεια για τη μεγαλοψυχία, τον αλτρουισμό και την αγάπη για τον συνάνθρωπο.

tzinisanagennisi

Εντός των ημερών ο Άγγελος θα πρέπει να ταξιδέψει στο Λονδίνο για να υποβληθεί σε εξετάσεις. Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να χρειαστεί άμεσα χειρουργική επέμβαση. Έπειτα, θα ακολουθήσει η θεραπευτική αγωγή. Ο χρόνος πιέζει και η ανάγκη για οικονομική ενίσχυση, είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

ΣΠΕ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ ΛΤΔ
ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ Η ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΙΒΑΝ: CY75 0070 3310 0000 0000 2099 1377
BIC: CCBKCY2N

Όλοι δίπλα στον Άγγελο τώρα! Θα νικήσουμε!