Home TOP NEWS Κύριε Νικολάου, πού είστε;

Κύριε Νικολάου, πού είστε;

Αν είναι ένα πράγμα που δεν μπορούμε να χωνέψουμε σε αυτή την ιστορία όλη, είναι πως πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας είναι από το καλοκαίρι ο εκπρόσωπος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην ΚΟΠ Νικ Νικολάου. Θα αφήσουμε πίσω το γεγονός πως ήταν στην διοίκηση που έφερε την ΟΜΟΝΟΙΑ στον γκρεμό (2008-2010), για να δούμε το πράγμα πιο αντικειμενικά. Ας μας εξηγήσει όμως τι διάολο γίνεται, ξεκινώντας από το πιο απλό: Πώς γίνεται να ορίστηκε διαιτητής άνθρωπος οικονομικά εξαρτώμενος από τον πρόεδρο του Ερμή;


Κάποια πράγματα στο κυπριακό ποδόσφαιρο είναι εκτός λογικής. Μιλάμε αποδεδειγμένα για ένα από τα πιο διεφθαρμένα πρωταθλήματα του πλανήτη, μας το είπε ο Παναγή, μας το είπε ο Guardian, μας το είπε πρόσφατα και η UEFA. Όταν όμως θεωρητικά έχεις ένα άνθρωπο δικό σου σε ένα καίριο πόστο, περιμένεις τουλάχιστον μια λογική εξήγηση. Απαντήστε μας λοιπόν ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ προς ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ, ή τοποθετηθείτε έστω δημόσια και πείτε μας πώς είναι δυνατόν τα παιχνίδια μας κόντρα σε ΟΛΟΥΣ τους αντιπάλους που είναι στην 6άδα πλην της ΑΕΚ, να σημαδεύτηκαν από σοβαρά λάθη εναντίων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ο άνθρωπος μας στην ΚΟΠ, που είναι σε πόστο καίριο, να μας στέλνει και στα επόμενα ματς πληρωμένους εκτελεστές.

Κ. Νικολάου, αν δεν μπορείτε να επηρεάσετε αποφάσεις (γιατί ξέρουμε πολύ καλά πως το σύστημα είναι πολύ βαθιά ριζωμένο), να φύγετε με θόρυβο. Αλλά με πολύ θόρυβο, ικανό να ρίξει κάτω την παράγκα. Κατά τα άλλα με όλη μας την ειλικρίνεια, θεωρούμε πως η παρουσία σας αυτή την στιγμή μόνο κακό κάνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Γιατί κάθε φορά που σφάζει την ΟΜΟΝΟΙΑ κάποιος Σκαπούλης, κάποιος Νικολάου και κάποιος Αναστασίου, το κάνει ενώ τουλάχιστον στη θεωρία, είναι κάτω από την επίβλεψη σας. Και κάθε φορά που δεν έχει την παραμικρή κύρωση, του δίνετε το ΟΚ να μας την κάνει ξανά.