Home TOP NEWS Κτυπάει Τζανετόπουλο ο Νταμπίζας

Κτυπάει Τζανετόπουλο ο Νταμπίζας

Τον κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ Άνταμ Τζανετόπουλο θέλει να φέρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Νταμπίζας. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Πέτρου Παπαγιώργη για λογαριασμό του 24sports.com.cy ο τεχνικός διευθυντής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει ήδη κάνει επαφή με το νεαρό αμυντικό και του έχει μεταφέρει το ενδιαφέρον της ομάδας μας. Είναι γεννημένος το 1995 και ως εκ τούτου εντάσσεται στη λίστα Β’ κάτι που σημαίνει πως δεν χρειάζεται να φύγει κάποιος για να αποκτηθεί.


Ο Τζανετόπουλος είναι 21 ετών και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και έφυγε για να πάει στη Νίκη Βόλου. Από εκεί μεταγράφηκε στην ΑΕΚ με την οποία είχε πέρσι 17 συμμετοχές στην εντεκάδα, σε όλες τις διοργανώσεις. Φέτος έχει μόνο 2 συμμετοχές και αυτές στο κύπελλο και δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ζοσέ Μοράις. Δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2020 και ο Νταμπίζας κάνει προσπάθεια να τον αποκτήσει ως δανεικό με ρήτρα μεταπώλησης.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε πως ο Τζανετόπουλος δεν είναι ο μοναδικός κεντρικός αμυντικός τον οποίο τσεκάρει ο Νίκος Νταμπίζας. Υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις κάτω και πάνω των 21 τις οποίες εξετάζει.