Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μην τους αφήσετε ούτε να το σκεφτούν

Μην τους αφήσετε ούτε να το σκεφτούν

Την Αναγέννηση υποδέχεται σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ (16:00, live omonoianews.com)  σε ένα παιχνίδι που πρέπει να τελειώσει γρήγορα. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων είναι τεράστια και εξαρτάται αποκλειστικά από τους παίκτες του Τζον Κάρβερ τι θα δούμε μες το γήπεδο. Το λέμε πρώτον γιατί η Δερύνεια έχει μόνο 3 βαθμούς και τον 1 τον πήρε από εμάς, αλλά και γιατί αν ο Δημήτρης Μασιάς βρει ευκαιρία να μας κάνει ζημιά, μην έχετε αμφιβολία θα το πράξει.


Δεν δεχόμαστε να αμφισβητηθεί η κυριαρχία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ούτε για ένα δευτερόλεπτο σήμερα. Ούτε να το σκεφτούν οι παίκτες της Αναγέννησης πως μπορούν να μας κάνουν ξανά ζημιά. Οι παίκτες μας πρέπει να τους πατήσουν μέσα στο λαιμό και να τους τιμωρήσουν για τον πρώτο γύρο. Μπορεί να ακουγόμαστε σκληροί όσον αφορά τα “θέλω” μας, θεωρούμε όμως πως αν η φετινή ομάδα, είχε νοοτροπία πρωταθλήτριας, θα είχε και πολλούς περισσότερους πόντους. Σιγά σιγά κτίζεται όμως η νοοτροπία και μεις το πληρώσαμε.

Μόνο νίκη λοιπόν σήμερα, ανεξάρτητα από απουσίες, από καιρό, από οτιδήποτε άλλο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να επιστρέψει στις επιτυχίες και πρέπει να το κάνει με τρόπο εμφαντικό.