Home TOP NEWS Μόνο νίκες ως το τέλος του χρόνου

Μόνο νίκες ως το τέλος του χρόνου

 


Ερμής εκτός, Αναγέννηση εντός, Δόξα εκτός. Τρία παιχνίδια μέχρι το τέλος του 2016 για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Τρία παιχνίδια στα οποία είναι ξεκάθαρο, πως η ομάδα μας πρέπει να πάρει μόνο νίκες και να κατακτήσει 9 βαθμούς. Γράφουμε εδώ και μέρες να μην μείνουμε στα του αιώνιου ντέρμπι, γιατί δεν μας παίρνει να έχουμε οποιαδήποτε νέα απώλεια. Επιβάλλεται να κλείσουμε τη σαιζόν με νίκες, να μετρήσουμε στην ανάπαυλα τα κουκιά μας και να ενισχυθούμε ανάλογα για τη συνέχεια.

Θα μας πείτε τώρα είναι αυτονόητα όσα γράφουμε. Έλα όμως που στον πρώτο γύρο από τα συγκεκριμένα παιχνίδια πήραμε μόνο 5 από τους 9 βαθμούς. Επιτρέψαμε στην Αναγέννηση να κάνει έκπληξη παίζοντας μάλιστα με δέκα παίκτες και στη συνέχεια σκοντάψαμε και κόντρα στην Δόξα. Δυο ομάδες που βρίσκονται στην 12η και τη 14 θέση του πρωταθλήματος, μας έκαναν ζημιά και ο λόγος είναι σαφής: τους το επιτρέψαμε με την αγωνιστική μας παρουσία.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ του τελευταίου μήνα (αφήνουμε πίσω το “ιδιαίτερο” αιώνιο ντέρμπι) είναι σε θέση να ορίσει τη μοίρα της και στα τρία παιχνίδια που απομένουν. Επιβάλλεται να εμφανιστούμε σοβαροί, πειθαρχημένοι και αποφασισμένοι να κλείσουμε θετικά την χρονιά. Και από κει να στοχεύσουμε ακόμα πιο ψηλά.