Home TOP NEWS Ντάρμπισαϊαρ: “Όλοι στην ομάδα με κάνουν να νιώθω πολύ ωραία”

Ντάρμπισαϊαρ: “Όλοι στην ομάδα με κάνουν να νιώθω πολύ ωραία”


Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ πήρε το βραβείο ΠΑΣΠ Top Goal της 11ης αγωνιστικής για το γκολ που σημείωσε απέναντι στην ΑΕΚ και στο περιθώριο της βράβευσης μίλησε στην κάμερα του protathlima.com το οποίο συμμετέχει στο διαγωνισμό.

Για την βράβευση του: «Είναι πάντα πολύ ωραίο να κερδίζεις μια διάκριση, όμως το πιο σημαντικό για μένα είναι να κερδίζουμε τους αγώνες».

Για την πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ: «Δεν το περίμενα, ο κυριότερος μου στόχος όταν ήρθα ήταν να δουλεύω σκληρά για την ομάδα και να σκοράρω όσο το δυνατόν περισσότερο. Ευτυχώς για μένα και για την ομάδα τα έχω καταφέρει».

Για το πόσο σημαντική είναι η παρουσία ενός Ιρλανδού συμπαίκτη, Σέρινταν, και ενός Άγγλου προπονητή στην Ομόνοια: «Βέβαια είναι πολύ ωραία. Ο Σέρι έχει ένα δικό του χιούμορ, και όλοι τον αγαπάμε, αλλά δεν είναι μόνο ο Σέρινταν ή ο κόουτς, όλα τα παιδιά στην Ομόνοια με κάνουν να αισθάνομαι πολύ καλά».

Για την ζωή στην Κύπρο: «Την απολαμβάνουμε. Ελπίζω να συνεχίσω να σκοράρω για να πηγαίνουν και όλα καλά».

Και οι Χριστουγεννιάτικες ευχές του: «Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος, και για την ομάδα εύχομαι να συνεχίσουμε μέσα στο 2017 όπως ολοκληρώσαμε αυτή την χρονιά».

Το γκολ του με την ΑΕΚ: