Home TOP NEWS Ο κόσμος το έστειλε ξεκάθαρα το μήνυμα

Ο κόσμος το έστειλε ξεκάθαρα το μήνυμα

Πιο έντονος από ποτέ ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αφού ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Το λέει στις συζητήσεις, το λέει στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης, τα λέει στα ραδιόφωνα και τις ιστοσελίδες. Δεν αντέχει άλλη συμμετοχή στο θέατρο του παραλόγου. Έχει χορτάσει από λόγια και υποσχέσεις. Έχει κουραστεί να βλέπει την ΟΜΟΝΟΙΑ να γίνεται έρμαιο των πατρόνων του κυπριακού ποδοσφαίρου. Και απαιτεί από τον σύλλογο που αγαπά να γίνει μπροστάρης στην κάθαρση.


Προσοχή! Κανείς δεν παραγνωρίζει τις δικές μας ευθύνες σε αυτή την κατάσταση. Όπως πολύ καλά έγραψε η ΟΜΟΝΟΙΑ σε πρόσφατη ανακοίνωση “η οικονομική καταστροφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν ότι καλύτερο σας έτυχε”. Μπορεί να απευθυνόταν στον αιώνιο (που είναι άλλωστε το αγαπημένο παιδί τους), θα μπορούσε όμως να είχε αποδέκτες και όλους αυτούς που εκμεταλλεύτηκαν την οικονομική εξαθλίωση της ομάδας μας και κατ’ επέκταση την ανυπαρξία της για χρόνια από τις εξελίξεις, για να κάνουν το ποδόσφαιρο έρμαιο τους. Ξέρουμε τις ευθύνες του σωματείου μας και κυρίως προηγούμενων διοικήσεων. Ξέρουμε όμως και ότι τα δικά μας χέρια δεν είναι λερωμένα, ξέρουμε και πως αν η μεγαλύτερη ομάδα του τόπου βγει μπροστά θα ακολουθήσουν κι άλλοι.

Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στέλνει ξεκάθαρα το μήνυμα λοιπόν, πόλεμος με το κατεστημένο και όπου μας βγάλει. Ελπίζουμε πως και άλλες ομάδες, οι οποίες συστηματικά δέχονται χαστούκια από αυτούς που ορίζουν τη μοίρα του ποδοσφαίρου θα ακολουθήσουν. Μην αφήσετε τα κομματικά συμφέροντα να σας επηρεάσουν, δείτε το συμφέρον της δικής σας ομάδας και του ποδοσφαίρου γενικότερα. Αλλιώς ας το κλείσουμε όλοι να ησυχάσουμε, να αφήσουμε τους γνωστούς άγνωστους να κάνουν ανενόχλητοι τα πάρτι εκατομμυρίων, κόκκινων φακέλων και μίζων που έχουν στήσει.