Home TOP NEWS Οι πρώτοι που επηρεάζονται και πρέπει να νιώσουν προστασία

Οι πρώτοι που επηρεάζονται και πρέπει να νιώσουν προστασία

 


Έξω από τα ρούχα τους βγήκαν ξανά οι παίκτες της ομάδας μας, βλέποντας τον Γιαννάκη Αναστασίου να μην ακυρώνει το γκολ του Ερμή στο φινάλε της αναμέτρησης χθες. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έπεσαν πάνω στο ρεφ ενώ την ίδια ώρα ο Χριστοδούλου ήταν στο έδαφος κτυπημένος. Η απόφαση του διαιτητή πραγματικά δεν είχε την παραμικρή λογική και είναι φυσιολογικό να μην πιστεύουν οι παίκτες πως τους στέρησαν ξανά άδικα βαθμούς.

Στα αποδυτήρια επικρατούσε μεγάλη απογοήτευση γιατί τόσο καιρό ζητούσαμε από τους παίκτες αποτελέσματα και τώρα που η ομάδα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, βλέπουν τους μαυροφορεμένους να τους στερούν όλους τους καρπούς της μεγάλης τους προσπάθειας. Τώρα που η ομάδα πραγματικά βρήκε ρυθμό, βρίσκει και κάθε εβδομάδα απέναντι της περισσότερους από 11 ποδοσφαιριστές. Δεν είναι εύκολο να παραμείνεις συγκεντρωμένος όταν γίνονται πράγματα εκτός του ελέγχου σου και αυτό ισχύει και για τους πιο έμπειρους παίκτες.

Ο Νίκος Νταμπίζας προσπαθεί να φτιάξει ένα καλό κορμό και το καλοκαίρι να τον ενισχύσει περισσότερο με ποιότητα και η απογοήτευση ειδικά παικτών κλειδιά για το μέλλον, πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να αντιμετωπιστεί, όπως και η κάθε υποψία ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει από την ομάδα λόγω της βρωμιάς των άλλων. Ήδη οι ποδοσφαιριστές αναρωτιούνται αν υπάρχει λόγος να παλεύουν σε αυτό το βρώμικο πρωτάθλημα. Και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας έχει και αυτό το συναίσθημα να διαχειριστεί.