Home TOP NEWS Αν το σενάριο ήταν κάπως διαφορετικό

Αν το σενάριο ήταν κάπως διαφορετικό

Για τις ευθύνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την ισοφάριση, γράψαμε από την μέρα του ματς, γράψαμε και την Κυριακή, γράψαμε και χθες. Προφανώς όταν φταίει μια ομάδα, έχει ευθύνες και ο προπονητής της, είτε λόγω των αλλαγών του είτε οτιδήποτε άλλο και δεν υπάρχει λόγος να τις κρύβουμε. Από χθες όμως, παρατηρούμε μια προσπάθεια να μετατοπιστεί ολόκληρη η ευθύνη στον προπονητή και να κρυφτεί το ΓΕΓΟΝΟΣ πως ο Γιαννάκης Αναστασίου μας ΕΚΛΕΨΕ στο τελευταίο λεπτό όταν δεν είχαμε χρόνο να αντιδράσουμε.


Λοιπόν ας δούμε το σενάριο λίγο διαφορετικά, για να αντιληφθούμε και εμείς οι ίδιοι πόσο άδικη είναι η κατάσταση. Απόλλωνας, ΑΕΛ, Αποέλ, Ερμής. Στο πρώτο κάλπικο πέναλτι, στο δεύτερο κάλπικο νικητήριο γκολ στο 80′, στο τρίτο άντε να μην αρχίσουμε, στο τέταρτο κάλπικο γκολ στο 93΄. Από αυτά τα παιχνίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε ένα βαθμό. Δεν θα πάμε σε κανένα εξτρήμ σενάρι, φανταστείτε η ΟΜΟΝΟΙΑ να είχε πάρει πέντε. Δηλαδή να είχε κερδίσει τον Ερμή, να έπαιρνε ισοπαλία με την ΑΕΛ (που θα ήταν τα φυσιολογικά αποτελέσματα αν δεν έβαζαν διαιτητής και βοηθός το χεράκι του) και να έπαιρνε και ένα βαθμό με τον Απόλλωνα. Η ομάδα μας θα ήταν σήμερα τέσσερις βαθμούς πίσω από ΑΕΚ και Αποέλ, δύο πίσω από την ΑΕΛ, θα είχε παράπονα από τη σφαγή με τον αιώνιο και σήμερα ίσως να συζητούσαμε και για πρωτάθλημα.

Θα το πούμε ξανά για να μην παρεξηγηθούμε, κανείς δεν είναι πάνω από την κριτική και προφανώς θα δεχθεί και ο Κάρβερ, όπως έγινε όταν η ομάδα δεν έπαιζε καλά τις πρώτες αγωνιστικές, όπως έγινε και χθες εστιάζοντας στην οπισθοχώρηση της ομάδας. Είναι όμως άδικο για τον ίδιο να χάνει ένα τρίποντο 100% λόγω διαιτητικού εγκλήματος και να στρέφονται τα πυρά τόσο έντονα πάνω του. Είμαστε 30 δευτερόλεπτο από το τρίποντο και ο Αναστασίου μας ΕΚΛΕΨΕ. Δηλαδή αν το Αποέλ χθες δεχόταν και ένα κάλπικο γκολ (να ζήσουμε να το δούμε αυτό και δεν θέλουμε τίποτα άλλο) μετά το 1ο που δέχθηκε στις καθυστερήσεις, θα μιλούσε οποιοσδήποτε στην Κύπρο για ευθύνες του Κρίστιανσεν;