Home TOP NEWS Το ξέρουμε καλά το παραμύθι

Το ξέρουμε καλά το παραμύθι

“Όλες οι μεγάλες ομάδες ευνοούνται” ήταν κάποτε η καραμελίτσα που αναμασούσαν όσοι ήθελαν να καλύψουν την εύνοια συγκεκριμένων ομάδων. Φέτος το τροπάρι άλλαξε κάπως και μας λένε πως “όποιος αδικείται μια αγωνιστική φωνάζει”. Στη συνέχεια φέρνουν σαν παράδειγμα και ένα σφύριγμα που πήρε η ΟΜΟΝΟΙΑ και σου λένε να, είδατε; Κρύβουν προφανώς επιμελώς πως αν έμπαιναν σε μια ζυγαριά τα υπέρ και τα κατά σφυρίγματα που πήρε η κάθε ομάδα, για την ΟΜΟΝΟΙΑ θα υπερτερούσαν συντριπτικά τα εναντίον, για τον συμπολίτη της και αιώνια ευνοούμενο το αντίθετο.


Σε ποια παιχνίδια πήρε φέτος υπέρ της σφυρίγματα η ΟΜΟΝΟΙΑ; Σε δύο, με την Αναγέννηση ο Ντάρμπισαϊαρ σκόραρε από θέση οφσάιντ και με την Καρμιώτισσα ο Παντελιάδης έκανε χέρι που δεν δόθηκε. Κατά τα άλλα, σε όλα τα παιχνίδια με ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες εφτά θέσεις, πλην αυτού με την ΑΕΚ, υπήρξαν σοβαρά λάθη εναντίων της, όπως απέδειξε και το βίντεο. Τα σφυρίγματα με μικρές ομάδες, τα δίνουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ απλά για ξεκάρφωμα, για να έχουν κάτι να λένε όσοι παίρνουν γραμμή από το Νεκτάριο εναντίων μας.

Κάποια στιγμή αυτή η κοροϊδία πρέπει να σταματήσει. Κάποια στιγμή όσοι έχουν τη δύναμη μέσω της πέννας ή του πληκτρολογίου τους, πρέπει να γράψουν τα πράγματα ως έχουν. Εκτός κι αν δεν θέλουν το καλό του κυπριακού ποδοσφαίρου, οπότε ας συνεχίσουν να γράφουν ότι θέλουν. Ο κόσμος όμως δεν είναι χαζός, βλέπει τι γίνεται και απαιτεί να τον σέβονται, όχι να τον δουλεύουν.