Home TOP NEWS Άλλο πρωτάθλημα και άλλο κύπελλο

Άλλο πρωτάθλημα και άλλο κύπελλο

Πριν από δυο εβδομάδες, για το θεσμό του πρωταθλήματος, διεξήχθει ένα από τα καλύτερα ματς της χρονιάς μεταξύ Άχνας και ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η εξέλιξη του σκορ ήταν τέτοια που θα το διατηρήσει στις μνήμες μας για καιρό. Η Άχνα προηγήθηκε με 0-2, είδε όμως τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ να σκοράρει τρία γκολ σε τέσσερα λεπτά και να τη αφήνει σύξυλη. Το 3-2 αρκούσε και με το παραπάνω για το θεσμό του πρωταθλήματος, αφού έδωσε τρεις βαθμούς. Στο κύπελλο όμως τέτοιο αποτέλεσμα δεν είναι ιδανικό.


Κατακρίβιαν θέτει υπό πλήρη αμφισβήτηση την πρόκριση και δίνει ελάχιστο μέχρι αμελητέο προβάδισμα στην ομάδα μας, ένα τέτοιο σκορ. Άλλα χαρακτηριστικά έχει ένας αγώνας πρωταθλήματος και άλλα ένας κυπέλλου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αύριο πρέπει μεν να πετύχει γκολ και να πάρει προβάδισμα ενόψει επαναληπτικού, πρέπει όμως να κρατήσει και τα ατού του Εθνικού μακριά από την εστία της και να διατηρήσει το μηδέν παθητικό. Ο αντίπαλος έχει αρετές μπροστά, αλλά αναμένεται να βρει και λιγότερους χώρους.

Δεν θα κουραστούμε να το λέμε, το παιχνίδι χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση και σοβαρότητα. Ο απόηχος του παιχνιδιού πρωταθλήματος έχει ήδη προσθέσει ενδιαφέρον και μπόλικα κίνητρα για τις δυο ομάδες. Για να βγούμε νικητές από τις αναμετρήσεις, πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και να προσεγγίσουμε τα ματς όπως πρέπει.