Home TOP NEWS Αντίο στη Μάλμο και… ραντεβού με το “τριφύλλι” την Κυριακή

Αντίο στη Μάλμο και… ραντεβού με το “τριφύλλι” την Κυριακή

 


Αφού επισημοποιήθηκε η συνεργασία του Κάρι Άρνασον με την ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Ισλανδός διεθνής ευχαρίστησε όλους στην Μάλμο, την πρώην του πλέον ομάδα. Με ανάρτηση του στο Twitter δήλωσε περήφανος για όσα κατάφερε να πετύχει στην Σουηδία, ενώ τόνισε πως πέρασε υπέροχα.

Τώρα, ως επίσημα “πράσινος”, περιμένει με ανυπομονησία το ντεμπούτο του με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Δήλωσε χαρούμενος για την έναρξη της συνεργασίας, αναφέροντας πως ήρθε σε ένα μεγάλο σύλλογο. “‘Έκλεισε” το εξής μήνυμα: “τα λέμε την Κυριακή”, ημέρα όπου αγωνίζεται η ομάδα μας στη Λεμεσό με τον Άρη.

Προηγουμένως, παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα των Σουηδών. «Πέρασα όμορφες στιγμές στην Μάλμο και ήταν με ευχαρίστηση μου που αγωνίστηκα στην ομάδα. Είμαι περήφανος που κερδίσαμε το Πρωτάθλημα και ότι έπαιξα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μάλμο έχει πραγματικά εξαιρετικούς οπαδούς, που στηρίζουν την ομάδα και εύχομαι καλή επιτυχία στο μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη που μου δώσατε, όπως επίσης θέλω να πω ένα ευχαριστώ για τις ευχές που έλαβα αμέσως μετά την ανακοίνωση ότι συνεχίζω την καριέρα μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ», ήταν όσα ανέφερε.