Home TOP NEWS Ετοιμάζουν πρόταση για τον Ιρλανδό

Ετοιμάζουν πρόταση για τον Ιρλανδό

 


Προσπάθεια να κρατήσει τον Κίλιαν Σέρινταν για περισσότερα χρόνια θα κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ και η διοίκηση ετοιμάζει τα οικονομικά δεδομένα ώστε να μπορεί ο Τεχνικός Διευθυντής να μεταφέρει στον παίκτη την πρόταση του τριφυλλιού για ανανέωση. Ήδη ενημερώθηκε πως η ομάδα τον θέλει και πως θα έχει στα χέρια του σύντομα πρόταση.

Ο Ιρλανδός φορ, με το τριφύλλι στο στήθος, σημείωσε την πιο παραγωγική του σεζόν και ήταν από τους ποδοσφαιριστές που πρόσφεραν πολλά τα τελευταία δύο χρόνια. Η βελτίωση στο παιχνίδι του προσέλκυσε μάλιστα το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να απορρίπτει δύο φορές προτάσεις (εξαψήφιου ποσού) της Πολωνικής Γιαγκελόνια.

«Έχουμε απορρίψει και δεύτερη πρόταση για παραχώρηση του ποδοσφαιριστή. Ο Σέρινταν κρίνεται πολύτιμος για να πετύχουμε τους στόχους μας. Επιλέγουμε να κρατήσουμε τους καλύτερους μας ποδοσφαιριστές για να πετύχουμε τους στόχους μας. Τους ποδοσφαιριστές που είναι στο πλάνο για τη νέα περίοδο θα κάνουμε προσπάθεια για να τους κρατήσουμε» ανέφερε χθες ο Ανδρέας Δημητρίου.

Την ίδια ώρα ο Σέρινταν, με απόλυτο επαγγελματισμό, δεν πιέζει της καταστάσεις, αφήνει τις ομάδες να μιλήσουν και μετά το τέλος της σεζόν θα δει τις επιλογές του.