Home TOP NEWS Κάρβερ: “Σημαντικό που αντιδράσαμε ξανά”

Κάρβερ: “Σημαντικό που αντιδράσαμε ξανά”


Ανακουφισμένος ήταν ο Τζον Κάρβερ στο τέλος του αγώνα καθώς οι παίκτες του κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Κάρβερ: «Προφανώς είμαι ο πιο χαρούμενος από τους δυο προπονητές. Ήταν το 5ο ματς σε 14 βράδια και για τους δυο. Δεν άξιζε κανείς να κερδίσει, ήταν ένα ισοζυγισμένο ματς. Είμαι χαρούμενος που αντιδράσαμε ξανά σε ένα πολύ εύκολο γκολ που δώσαμε και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Είχα πει πόσο σημαντικό ήταν το 0-0 του πρώτου ματς. Έβαλαν πολλή πίεση από στημένα, αμυνθήκαμε καλά και είμαι ευχαριστημένος από αυτό. Ήταν πολύ διαφορετική η πρόκληση σήμερα και την αντιμετωπίσαμε. Ένας πολύ ανταγωνιστικός αντίπαλος, σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο που δεν σου επέτρεπε να παίξεις. Το μόνο που μετρά στο κύπελλο είναι το αποτέλεσμα και πήραμε αυτό που έπρεπε».

Ιβανάουσκας: «Ευχαριστώ το προπονητή για τα καλά του λόγια. Συμφωνώ με τον κόουτς κανείς δεν άξιζε να χάσει, αλλά έξω μείναμε εμείς. Πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου, ξανά είχαμε πολλά προβλήματα αλλά αντέδρασαν καλά. Οι ποδοσφαιριστές μου αντέδρασαν σε ένα αγγλικό δεκαπενθήμερο και είμαι έκπληκτος από το πόσο καλά τα πήγαν. Είμαι χαρούμενος που μένουμε εκτός, θα συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και είναι πολλοί οι αγώνες. Είναι σημαντικό πόσο σκληρά δουλεύουμε. Εύχομαι στην ΟΜΟΝΟΙΑ να πάει ως τον τελικό, είναι μια μεγάλη ομάδα.»