Home TOP NEWS Και τώρα και το καλοκαίρι

Και τώρα και το καλοκαίρι

Την άποψη μας για τη περίπτωση του Ονησίφορου Ρουσιά την είπαμε από την πρώτη στιγμή που άρχισε το όνομα του να παίζει για την ΑΕΚ. Η χθεσινή του εμφάνιση ήρθε απλά να την υπενθυμίσει. Ο Ρουσιάς πρέπει να παραμείνει στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και τώρα και το καλοκαίρι. Πρέπει να του δοθούν τα κίνητρα να παραμείνει, να παλέψει για τα λεπτά που τόσο έχει ανάγκη και να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα μας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.


Ο δρόμος είναι μακρύς, τα παιχνίδια συνεχόμενα και χωρίς αμφιβολία όλοι θα χρειαστούν. Χθες ο Ονησίφορος μπήκε στο παιχνίδι όταν η ομάδα ήταν με την πλάτη στο τοίχο, είχε θετική απόδοση και έφτιαξε το τρίτο γκολ της ομάδας. Θα τον χρειαστεί κι άλλες φορές η ομάδα, θα πάρει κι άλλα λεπτά και μέσω αυτών πρέπει σιγά σιγά να χτίζει τον χρόνο συμμετοχής του και να τον αυξάνει σταδιακά. Όσο παίζει, θα μπορεί να διεκδηκεί περισσότερο.

Ελπίζουμε πραγματικά ο Ονησίφορος να συνεχίσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Πολύ δύσκολα βρίσκει κανείς καλούς Κύπριους επιθετικούς και πολλές φορές αυτοί είναι που κάνουν τη διαφορά. Ο Νταμπίζας επιμένει να μην τον παραχωρεί και να αξιώνει χρηματικό ποσό και ελπίζουμε πως μέσα στον πολύ πυκνό από υποχρεώσεις Ιανουάριο θα βρεθεί η λύση για να παραμείνει.