Home TOP NEWS Κράτησε περίπου ένα μήνα η προσπάθεια Νταμπίζα για Άρνασον

Κράτησε περίπου ένα μήνα η προσπάθεια Νταμπίζα για Άρνασον

 


Μόνο εύκολη δεν ήταν η προσπάθεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για απόκτηση του Κάρι Άρνασον. Ο Ισλανδός διεθνής ήταν εξ αρχής ο βασικός στόχος του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Νίκου Νταμπίζα, τον οποίο είχε αξιολογήσει ως την ιδανική επιλογή για να προσδώσει τα στοιχεία που ο Ελλαδίτης αναζητούσε για το κέντρο άμυνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Θετικός για την προσθήκη ήταν και ο Τζον Κάρβερ, ο οποίος γνωρίζει από πρώτο χέρι τον Κάρι Άρνασον, καθώς υπήρξε προπονητής του το 2009 στην Plymouth Argyle.

Η προσπάθεια του Νίκου Νταμπίζα για απόκτηση του Άρνασον κράτησε περίπου ένα μήνα. Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έδειξε επιμονή, υπομονή και χειρίστηκε σωστά την όλη υπόθεση, καταφέρνοντας στο τέλος να αποσπάσει την υπογραφή ενός εν ενεργεία διεθνή ποδοσφαιριστή, με συμμετοχή στο πρόσφατο Euro. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ απορρίπτουν κατηγορηματικά τους  ισχυρισμούς περί επιβολής του Διοικητικού Συμβουλίου για απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Οι 58 συμμετοχές του Άρνασον με την εθνική Ισλανδίας, της οποίας ήταν πρωταγωνιστής στην ιστορική πορεία μέχρι τους “8” του Euro, αλλά και η ανάδειξή του ως MVP στην σπουδαία νίκη επί της Αυστρίας, μαρτυρούν την σπουδαιότητα της προσθήκης που έχει κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ.