Home TOP NEWS Ματ, δύο είναι αρκετά!

Ματ, δύο είναι αρκετά!

 


Σκοράρει εντός έδρας, εκτός έδρας, σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και αποτελεί ο νούμερο ένα κίνδυνος για κάθε αντίπαλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο λόγος για το Ματ Ντάρμπισαϊαρ, που μετράει 17 γκολ σε 21 συμμετοχές στις εγχώριες διοργανώσεις και αύριο θέλει να ανεβάσει αυτό τον αριθμό. Τα περισσότερα, έντεκα συγκεκριμένα, τα πέτυχε στο ΓΣΠ, ενώ τα υπόλοιπα σε εκτός έδρας ματς, με ένα από αυτά κόντρα στην προσεχές αντίπαλο του “τριφυλλιού”, Νέα Σαλαμίνα.

Ο Άγγλος επιθετικός όμως προέρχεται από δύο εντός έδρας αγώνες χωρίς να βρει δίχτυα και θέλει να βάλει τέλος σε αυτό το… αρνητικό σερί. Είμαστε πεπεισμένοι πως το απόγευμα του Σαββάτου θα τον δούμε να πανηγυρίζει με τον γνωστό πλέον τρόπο. Ματ, μας έχει καλομάθει και τα δύο παιχνίδι στο ΓΣΠ χωρίς γκολ είναι αρκετά, πάρε πάλι το “όπλο” σου!

Ένα σημαντικό στατιστικό για τον Ντάρμπισαϊαρ είναι πως δεν έμεινε “άσφαιρος” για περισσότερο από ένα εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος. Απέναντι στον Απόλλωνα (που ήταν το τελευταίο χρονικά στο ΓΣΠ) ο Ματ δεν πέτυχε κάποιο γκολ και κάτι μας λέει λοιπόν πως το “πράσινο κανόνι” της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα ηχήσει πάλι κόντρα στους “ερυθρόλευκους”.