Home TOP NEWS Ο ρόλος του Τ.Δ. στην ανανέωση του Φάνου

Ο ρόλος του Τ.Δ. στην ανανέωση του Φάνου

 


Για πρώτη φορά δεν πονοκεφαλιάζουμε για θέμα ανανέωσης ποδοσφαιριστή και δεν εξελίσσεται η υπόθεση σε σήριαλ. Η συμβολή του Νίκου Νταμπίζα στην ανανέωση του Φάνου ήταν μεγάλη.

Γνωρίζουμε ότι ο ίδιος ο Κατελάρης ήθελε πολύ να συνεχίσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Όπως, επίσης, ότι και το Διοικητικό Συμβούλιο θα έκανε ό,τι μπορούσε για να τον κρατήσει. Δεν μπορεί ωστόσο να περάσει απαρατήρητη η συμβολή του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας μας, Νίκου Νταμπίζα, ο οποίος έβαλε το δικό του λιθαράκι για την ανανέωση.

Ήταν ο άνθρωπος που μίλησε στον Φάνο τη γλώσσα του ποδοσφαίρου και όλα πήραν τον δρόμο τους: Φάνος Κατελάρης μέχρι το 2020. Πολλές φορές στο παρελθόν οι επαφές γίνονταν με εκπροσώπους και διοίκηση και γενικά ανθρώπους που δεν είναι του ποδοσφαίρου και μπαίναμε σε παιχνίδια μεταξύ των δύο πλευρών και στο τέλος έβγαιναν ζημιωμένοι η ομάδα και ο παίκτης.

Λέγαμε τόσα χρόνια, αυτά τα ευαίσθητα ζητήματα να τα χειρίζονται άνθρωποι του ποδοσφαίρου, άνθρωποι που το ποδόσφαιρο είναι το αντικείμενό τους. Να συνεχίσουμε έτσι.