Home TOP NEWS Ώρα για βήμα προς τα πάνω

Ώρα για βήμα προς τα πάνω

Τον Απόλλωνα υποδέχεται σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ στις 16:00 (live omonoianews.com) στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι δυο ομάδες είναι ισόβαθμες και μοιράζονται αυτή την στιγμή που μιλάμε την 4η θέση. Θέλουν και οι δυο τη νίκη, η κάθε μια για να ξεφύγει από την άλλη αλλά και για να παραμείνει σε απόσταση έξι βαθμών από την κορυφή και αν η ΑΕΛ στραβοπατήσει, να ανέβει σκαλοπάτι βαθμολογικά.


Ο αντίπαλος προέρχεται από 4 συνεχόμενες νίκες, όσες δηλαδή μετράει και η ομάδα μας. Είναι ένα ντέρμπι από αυτά που συνηθίζουμε να λέμε πως δεν χωράνε προγνωστικά και συνήθως το παίρνει ο πιο τυχερός, αλλά και αυτός που το θέλει παραπάνω. Την τύχη δεν μπορούμε να την ελέγξουμε, μπορούμε όμως να μπούμε στο γήπεδο αποφασισμένοι για ένα σημαντικό τρίποντο, που θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια και για το βήμα παραπάνω που τόσο πολύ θέλουμε.

Με την επιστροφή του Δημήτρη Χριστοφή, ο Κάρβερ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, πέραν του Μπλάτι Τουρέ που έδωσε ψες τον πρώτο του αγώνα στο Κόπα Άφρικα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Βασιλείου, Κότσαρης, Χαντζάρας, M. Δημητρίου, Φραγκέσκου και Τουρέ.