Home TOP NEWS Όσο πιο γρήγορα κλείνουν οι εκκρεμότητες τόσο το καλύτερο

Όσο πιο γρήγορα κλείνουν οι εκκρεμότητες τόσο το καλύτερο

Ο Σάκης Παντελιάδης μετακομίζει για ένα εξάμηνο στον Ατρόμητο Αθηνών, έτσι οι αποδεσμεύσεις, φαίνεται να έχουν ολοκληρωθεί. Για να εγγραφεί νέος παίκτης, δεν χρειάζεται να αποχωρήσει κάποιος άλλος. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως έχουν ξεκαθαρίσει όλες οι εκκρεμότητες στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Τουλάχιστον δυο ποδοσφαιριστές εξαρτώνται άμεσα από τις εξελίξεις του επόμενου 48ωρου αν και για τον ένα μπορεί να αργήσουν τα μαντάτα. Το βέβαιο είναι πως μέχρι την Τρίτη τα μεσάνυκτα θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα. Εμείς λέμε όσο πιο γρήγορα κλείσουν τόσο το καλύτερο.


Ξεκινάμε από τα ευχάριστα, την προσθήκη. Ο Κάρι Άρνασον είναι στην Κύπρο, είδε την ΟΜΟΝΟΙΑ διαπραγματεύτηκε με το Νταμπίζα μέσω των εκπροσώπων του, ανακοίνωση για την απόκτηση του όμως ακόμα δεν έγινε. Αυτή είναι πιθανόν να συνδεόταν με την απομάκρυνση ενός ποδοσφαιριστή, ίσως όμως ακόμα να μην έχουν ξεκαθαρίσει συγκεκριμένες λεπτομέρειες, κάτι που θα επιχειρηθεί σήμερα. Με δεδομένο ότι έχουμε 30 Ιανουαρίου, το τελευταίο που θέλουμε είναι να μπαίνουμε σε παιχνίδια και να ψάχνουμε εναλλακτικές. Ελπίζουμε σήμερα να έρθει η ανακοίνωση.

Τέλος είναι και η περίπτωση Κίλιαν Σέρινταν. Ο Ιρλανδός ενδιαφέρει ως γνωστόν τη Γιαγκελόνια που δεν έστειλε χθες βελτιωμένη πρόταση. Οι Πολωνοί βέβαια δεν έχουν λόγο να βιάζονται αφού η μεταγραφική εκεί τελειώνει 28 Φεβρουαρίου, ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν χρειάζεται να τον αποδεσμεύσει για να γράψει κάποιον άλλο. Στην ομάδα μας ξέρουν καλά πως οι πιθανότητες να παραμείνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Ιρλανδός μετά το καλοκαίρι είναι λίγες, αλλά ξέρουν και πως αν φύγει τώρα, δέχεται πλήγμα η προσπάθεια για την Ευρώπη. Θα τον παραχωρήσουν λοιπόν μόνο αν πάρουν ένα ποσό γύρω στις 200.000.