Home TOP NEWS Σίγουρα θα έχει ευκαιρίες

Σίγουρα θα έχει ευκαιρίες

 


Ο Σάκης Κύπρου, έχει παίξει τον τελευταίο καιρό κυρίως σαν αλλαγή στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Για μεγάλο χρονικό διάστημα είχε χωθεί στην άκρη του πάγκου, θύμα και αυτός του συστήματος με ρόμβο στο κέντρο και δυο μπροστά. Όπως διαμορφώνονται τα δεδομένα, ίσως να βγει και ο μεγάλος κερδισμένος της μεταγραφικής κι ας μην ενεπλάκη το όνομα του σε κάποιο από τα μεταγραφικά σενάρια. Θεωρούμε πως από τώρα και στο εξής θα έχει περισσότερες ευκαιρίες.

Το πρώτο στοιχείο που ευνοεί το Σάκη είναι το σχήμα. Με το 4-2-3-1 ο Κάρβερ χρησιμοποιεί τρεις επιθετικούς, για την ώρα τους Σέρινταν, Ντάρμπισαϊαρ και Χριστοφή. Έρχονται καυτά ντέρμπι και οπωσδήποτε όλοι οι διαθέσιμοι επιθετικοί θα χρειαστούν. Ειδικά από τη στιγμή που είναι πιθανόν ένας εκ των Ρουσιά και Σέρινταν εν τέλη να αποχωρήσει για την ΑΕΚ, αυξάνονται οι πιθανότητες ο Κύπρου να χρειαστεί. Ακόμα όμως κι αν μείνει ο Ονησίφορος στο ρόστερ, για τις θέσεις στα άκρα έχει ο Σάκης προβάδισμα.

Το σημαντικό βέβαια δεν είναι απλά να παίξει αλλά να αρπάξει τις ευκαιρίες του από τα μαλλιά. Όπως προαναφέραμε έρχονται καυτά παιχνίδια και ο Σάκης θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό και να δικαιώσει το Νίκο Νταμπίζα που τον ήθελε στην ομάδα το καλοκαίρι.