Home TOP NEWS Αν τελικά παραχωρηθεί ο Κίλιαν…

Αν τελικά παραχωρηθεί ο Κίλιαν…

Οι Πολωνοί παρουσιάζουν τη μεταγραφή σαν θέμα χρόνου, η αλήθεια όμως είναι διαφορετική. Ο Κίλιαν Σέρινταν δεν έχει υπογράψει κανένα συμβόλαιο μαζί τους για τώρα ή για το καλοκαίρι και έχουν εισπράξει ως τώρα μόνο αρνητικές απαντήσεις από την ΟΜΟΝΟΙΑ για άμεση παραχώρηση του. Για να παραχωρηθεί τώρα ο Κίλιαν, η ομάδα μας πρέπει να εισπράξει ένα συγκεκριμένο ποσό, κάτω από το οποίο δεν δείχνει διατεθειμένη να πέσει.


Η άποψη μας είναι πως στους καλούς παίκτες επενδύεις και τους κρατάς. Αν όμως η πρόταση της Γιαγκελόνια για το καλοκαίρι είναι πολύ εκτός των δυνατοτήτων μας, πρέπει όλα τα ενδεχόμενα να συζητηθούν. Από τη στιγμή που έχει αποφασιστεί να αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός ανεξάρτητα από τη περίπτωση του, πρέπει να συζητηθεί και ποιος άλλος θα φύγει για να εγγραφεί ο Μπρέεβελντ. Θεωρείται σίγουρο πως αυτός θα είναι ο Αγκάγιεφ, πόσο φρόνιμο είναι όμως να δώσουμε δυο μεσοεπιθετικούς/επιθετικούς σε μια μεταγραφική;

Αν φύγουν και οι δύο, για τα άκρα της επίθεσης σε ενδεχόμενο 4-3-3 μένουν οι Χριστοφή και Κύπρου. Στη θεωρία παίζει εκεί και ο Αζίζ αλλά καλά καλά δεν τον είδαμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ με άλλα λόγια είναι πιθανόν να εγκλωβιστεί σε σχήματα με 2 επιθετικούς, αν μη κακό συμβεί οτιδήποτε στους δυο παίκτες που προαναφέραμε. Θεωρούμε πως στην ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να αξιολογήσουν ξανά τη περίπτωση Αγκάγιεφ, αν τελικά παραχωρηθεί ο Κίλιαν Σέρινταν.