Home TOP NEWS Το θέμα είναι οι πράξεις, το γήπεδο

Το θέμα είναι οι πράξεις, το γήπεδο

Αποφασιστικότητα να μεταφέρουν τις απαιτήσεις σε όλους με αυστηρό ύφος δηλώνουν τα μέλη της διοίκησης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στο χθεσινό μας κομμάτι αναφέραμε σχεδόν όλα όσα λέχθηκαν το τελευταίο 24ωρο από διάφορα μέλη. Υπάρχει προβληματισμός είναι βέβαιο, προσπαθούν να πάρουν και τις αποφάσεις που θεωρούν σωστές. Δεν αμφισβητούμε τις προθέσεις, καλό είναι να θυμούνται όμως πως ο κόσμος από λόγια και υποσχέσεις έχει μπουχτίσει.


Το θέμα είναι οι πράξεις, το θέμα είναι τι θα δείξει η ομάδα στο γήπεδο. Το θέμα είναι να αντιληφθούν όλοι πως δεν είναι αποδεκτή η κατάσταση, δεν είναι δυνατόν να κάνουμε τα ίδια λάθη από την πρώτη αγωνιστική και οι αρμόδιοι να μην τα βλέπουν. Δεν είναι δυνατόν να πετάμε βαθμούς στα σκουπίδια με δική μας υπευθυνότητα και ο κόουτς να μιλάει για συναρπαστικά παιχνίδια. Έχουμε ανάγκη από επιτυχίες, έχουμε ανάγκη να δούμε ξανά την ΟΜΟΝΟΙΑ μεγάλη.

Δεν ξέρουμε πόση δύναμη έχει απομείνει στον κόσμο να μείνει κοντά. Το βέβαιο είναι πως περίμενε φέτος διαφορετικά τα πράγματα. Πλέον μπορεί να πειστεί μόνο με πράξεις όχι με λόγια. Μόνο το γήπεδο μπορεί να τον πείσει. Και δεν μπορεί κανείς να έχει παράπονο ούτε από την πίεση ούτε από τις αντιδράσεις του.