4-4-2 ή 4-2-3-1; Η επιστροφή του Δημήτρη Χριστοφή βάζει σε σκέψεις τον Τζον Κάρβερ που καλείται να αποφασίσει αν θα παίξει με 4-4-2 ρόμβο ή 4-2-3-1 και άκρα τους Σέρινταν και Χριστοφή. Σοβαρό το ενδεχόμενο πάντως να παραταχθεί η ίδια ακριβώς εντεκάδα με αυτήν του κυπέλλου.
4-4-2 Ρόμβος
Στον άσσο ο Κρέσιτς. Τετράδα μπροστά του οι Κωνσταντινίδης, Βύντρα, Όρσουλιτς και Σοϊλέδης. Αμυντικό χαφ ο Κατελάρης, κεντρικοί μέσοι οι Φλορέσκου και Μαργκάσα. Επιτελικός ο Κλέιτον, μπροστά ο Ντάρμπισαϊαρ με ένα από τους Χριστοφή και Σέρινταν.
4-2-3-1
Τερματοφύλακας και άμυνα ίδια με πιο πάνω. Αμυντικά χαφ οι Μαργκάσα και Κατελάρης, επιτελικός ο Κλέιτον. Στα φτερά οι Σέρινταν (αριστερά) και Χριστοφή(δεξιά). Μοναδικός προωθημένος ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ.









![Ο απολογισμός της τελευταίας αγωνιστικής του 2025 [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/OMONOIA-Ethnikos-AxnasSKOS9115-300x194.jpg)



