Home TOP NEWS Άρνασον: “Ήταν η καλύτερη αρχή για μένα”

Άρνασον: “Ήταν η καλύτερη αρχή για μένα”

 


Ευτυχισμένος για το ντεμπούτο του ο Κάρι Άρνασον, μίλησε σε μέσο της Σουηδίας και χαρακτήρισε καλή αρχή το ξεκίνημα του στο τριφύλλι.

«Νικήσαμε και αυτό ήταν πολύ καλό. Επιτρέψαμε όμως να σκοράρει ο αντίπαλος δύο φορές, αλλά το θετικό ήταν πως πήραμε τη νίκη στον πρώτο μου αγώνα. Και το ότι σκόραρα φυσικά με κάνει περισσότερο χαρούμενο. Θεωρώ πως ήταν μία πολύ καλή αρχή για μένα», ανέφερε για τον αγώνα ο Άρνασον και πρόσθεσε για την μέχρι τώρα του εμπειρία στην Κύπρο:

«Η πρώτη μου εμπειρία είναι θετική. Υπάρχουν πραγματικά ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές εδώ. Είναι λίγο διαφορετική νοοτροπία, αλλά έχω πολύ θετική εντύπωση του ποδοσφαίρου εδώ. Ποδοσφαιρικά είναι το ίδιο πράγμα (με Malmo) αν συγκρίνει κανείς το τεχνικό επίπεδο».

Για το ότι όλα έγιναν τόσο γρήγορα, είπε: «Φυσικά, είναι πάντα δύσκολο να έρθεις σε ένα νέο σύλλογο και χώρα, και να εδραιωθείς σε μια νέα ομάδα, αλλά αυτό έχει γίνει πολύ γρήγορα. Έχω μόνο θετικές εντυπώσεις και για τίποτα δεν θα παραπονεθώ. Το μόνο ενοχλητικό είναι ότι μένουμε ακόμα σε ξενοδοχείο, αλλά ελπίζουμε να βρούμε ένα σπίτι σύντομα».