Home TOP NEWS Δεν έγινε πρόταση σε Κετσπάγια και Ντεμόλ

Δεν έγινε πρόταση σε Κετσπάγια και Ντεμόλ

 


Καμία επίσημη πρόταση δεν έγινε μέχρι στιγμής στον Τιμούρ Κετσπάγια και έκπληξη προκάλεσαν τα όσα γράφονται για αρνητική απάντηση του Γεωργιανού στους πράσινους. Το ίδιο ισχύει και τα όσα γράφονται για τον Στεφάν Ντεμόλ. Όπως μάθαμε ή ίδια πλευρά του Βέλγου προπονητή κάνει προσπάθειες και θα τον ενδιέφερε τον ίδιο μία συνεργασία και δεν αποκλείεται από μόνος του να ρθει στο νησί.

Η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική αφού στην ομάδα πρώτος στόχος ήταν η στελέχωση ενός τεχνικού τιμ προσωρινά για τις άμεσες υποχρεώσεις της ομάδας και κανείς από τον σύλλογο δεν έχει μιλήσει με τον Κετσπάγια.

Όπως γράψαμε χθες, το επικρατέστερο σενάριο είναι η απόφαση για τον νέο προπονητή και το καθεστώς κάτω από το οποίο θα δουλέψει να αξιολογηθεί μέσα στις επόμενες βδομάδες. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ φαίνεται να επικρατεί η αντίληψη ότι οι αποφάσεις πρέπει να ληφθούν μετά από αξιολόγηση και όχι τώρα υπό καθεστώς πίεσης.

Για την ώρα, καμία επίσημη πρόταση δεν έγινε σε Κετσπάγια ή Ντεμόλ ούτε σε κάποιο άλλο προπονητή. Προέχει να αποφασιστεί το μοντέλο και ο τρόπος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος