Home TOP NEWS Ερωτηματικά για τους πρώτους έντεκα

Ερωτηματικά για τους πρώτους έντεκα

Τουλάχιστον δύο μεγάλα ερωτηματικά έχει αυτή τη στιγμή που μιλάμε το πλάνο του Άκη Ιωακείμ για το αιώνιο ντέρμπι, εφόσον βέβαια επιλέξει να παρατάξει την ομάδα μας σε σχηματισμό 4-2-3-1. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είδε τον Λουκά Βύντρα να φεύγει τραυματίας από το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ και τον Κίλιαν Σέρινταν να φεύγει για άλλες πολιτείες δυο μέρες αργότερα. Καλείται λοιπόν να είναι έτοιμος για τους αντικαταστάτες των δυο παικτών, ακόμα κι αν ο Βύντρα προλάβει.


Αν όντως προλάβει, θα πάρει θέση βασικού, πιθανότατα δίπλα από το Φάνο Κατελάρη. Ο νεαρός Κύπριος θα έχει σε διαφορετική περίπτωση, παρτενέρ του τον Μπρούνο Νασιμέντο στο κέντρο της άμυνας. Όσον αφορά τώρα τον αντικαταστάτη του Σέρινταν, θα είναι ένας εκ των Σάκη Κύπρου και Στεφάν Αζίζ. Το ενδεχόμενο να ξεκινήσει πιο συμπαγές κέντρο και τον Κλέιτον Σίλβα στο φτερό είναι επίσης πιθανό, αλλά σαφώς πιο απομακρυσμένο από τα άλλα που αναφέραμε.

Κατά τα άλλα, αναμένεται πως τερματοφύλακας θα είναι ο Παναγή, τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει εκ νέου ο Μάριος Δημητρίου και το αριστερό ο Σοϊλέδης. Για τον άξονα έχουν προβάδισμα οι Μαργκάσα και Τουρέ, όπως και ο Κλέιτον για τη θέση του επιτελικού. Βέβαιοι είναι οι Χριστοφή και Ντάρμπισαϊαρ.