Home TOP NEWS Match Report: Νικάει και τα λάθη με γκολ από άμυνα και επίθεση

Match Report: Νικάει και τα λάθη με γκολ από άμυνα και επίθεση

 


Δύο γκολ από την επιθετική γραμμή και δύο από την αμυντική. Το τριφύλλι επικράτησε του Άρη με 4-2,  σε ένα ματς που οι παίκτες έδειξαν σωστή νοοτροπία μετά από ατομικά λάθη, με ένα εξ αυτών να φέρνει την ισοφάριση. Σκόραρε στο ντεμπούτο του ο Κάρι Άρνασον, γκολ στα γενέθλια του ο Βύντρα, γκολάρα από Τζίμη και 18ο γκολ στο πρωτάθλημα για τον Ντάρμπισαϊαρ.

Α’ Ημίχρονο
Ευκαιρίες και γκολ και για τις δύο ομάδες είχε το πρώτο μέρος του αγώνα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δοκίμασε στα πρώτα λεπτά μέσω στημένων να απειλήσει, όμως ο Άρης κατάφερνε να κόβει τις προσπάθειες των πράσινων και μετά το πρώτο πεντάλεπτο άρχισε τις δικές του προσπάθειες στο μισό της ομάδας μας. Τελικά ένα από τα κόρνερ που κέρδισαν οι τριφυλλοφόροι, έφερε το πρώτο γκολ του Κάρι Άρνασον με τα πράσινα. Ο Ισλανδός στο 15ο λεπτό με καρφωτή κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στο πλεκτό του Άρη, βάζοντας την ομάδα μας σε θέση οδηγού. Μετά το γκολ αμέσως ο Χριστοφή είχε ένα πολύ καλό σουτ. Για άλλη μία φορά όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ πλήρωσε τα λάθη στην μεσοαμυντική της γραμμή. Ο Τζέο Φλόρες έκανε τραγικό λάθος μπροστά από την περιοχή μας και δόθηκε η ευκαιρία στον Αουρέλιο να σουτάρει και να νικήσει τον Παναγή στο 21’, φέρνοντας το ματς στα ίσα. Το προπονητικό τιμ προσπάθησε να μιλήσει στους παίκτες και να μην αφήσει να επηρεαστούν από το γκολ της ισοφάρισες. Και όντως οι πράσινοι βρήκαν ευκαιρίες στη συνέχεια για να πάρουν ξανά προβάδισμα. Μία πολύ καλή ευκαιρία στο 37′ με τον Ντάρμπισαϊαρ έδειχνε πως το τριφύλλι έψαχνε με πάθος το 2ο του γκολ και τελικά αυτό ήρθε στο 41′ μετά από κεραυνό του Χριστοφή. Το γκολ που έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα μας, ήρθε σε ένα πολύ σημαντικό χρονικό σημείο. Ο Άρης κατάφερε να απειλήσει στο τέλος του πρώτου μέρους, ο Παναγή όμως εξουδετέρωσε τον κίνδυνο.

 

Β’ Ημίχρονο

Απειλητικά μπήκε ο Άρης στο δεύτερο μέρος και χάρη σε νέο λάθος της άμυνας μας, βρήκε μεγάλη ευκαιρία για να φέρει εκ νέου το ματς στα ίσα. Από το λάθος ήρθε δοκάρι σε σουτ του Γιούσεφ στο 52′. Ευτυχώς η ευκαιρία ήταν σαν ξυπνητήρι για τους πράσινους που τα επόμενα λεπτά ανέβηκαν περισσότερο και κατάφεραν στο 57′ να κάνουν τα γκολ τους τρία. Σκόρερ ήταν ο Λουκάς Βύντρα που στα 36α του γενέθλια είχε τη τύχη να γραφτεί το όνομα του στον πίνακα των γκολ. Το προβάδισμα του 3-1 πλέον ήθελε διαχείριση και οι πράσινοι κράτησαν μπάλα στο επόμενο δεκάλεπτο, απειλώντας μάλιστα με σουτ του Καρλίτος (60′) όπου η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι και με φάουλ του Ρενάτο (65′) το οποίο αποκρούστηκε. Ο Τζον Κάρβερ έδειχνε ικανοποιημένος που οι παίκτες ακολούθησαν τις οδηγίες του και έτσι πανηγύρισε με την ψυχή του το 4-1 στο 70′ μετά από προβολή του Ματ Ντάρμπισαϊαρ μετά από φάση που έφτιαξαν Φιλιώτης και Τζίμης. Στο υπόλοιπο του ματς έπεσε η διάθεση με τους πράσινους να θέλουν να κάνουν διαχείριση. Ο Άρης κατάφερε τελικά να μειώσει σε 2-4 στο 88′ με τον Σκούρτη.

Συμπερασματικά

Ήταν ένα ματς που δεν έλειψαν και πάλι τα λάθη στη μεσοαμυντική γραμμή. Αυτή τη φορά όμως δεν στοίχισαν τόσο πολύ καθώς η ομάδα σκόραρε τέσσερις φορές. Στα θετικά ή σωστή αντίδραση μετά την ισοφάριση καθώς και τα γκολ από την άμυνα.