Home TOP NEWS Ντάρμπισαϊαρ: “Είμαι στην καλύτερη φόρμα στην καριέρα μου”

Ντάρμπισαϊαρ: “Είμαι στην καλύτερη φόρμα στην καριέρα μου”

 


Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια στην Daily Mail για τον προπονητή του, Τζον Κάρβερ αλλά και για την τρομερή χρονιά που κάνει στο νησί μας. Ο φορ του τριφυλλιού, λέει πως ο τεχνικός της ομάδας μας είναι το άτομο που τον στηρίζει πολύ στην ομάδα και αυτό το εκτιμάει ιδιαίτερα.

Η αγγλική ιστοσελίδα μιλάει για τον παίκτη που ήταν μέρος της U21 της Αγγλίας και τώρα είναι ο πιο αξιόπιστος Άγγλος επιθετικός στην Ευρώπη!

«Τα στατιστικά λένε πως είμαι στην καλύτερη φόρμα στην καριέρα μου. Ο κος Κάρβερ γνωρίζει πως το ίνδαλμα μου ήταν ο Άλαν Σίρερ και μου έδωσε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται ο κάθε γκολτζής. Παίρνει κάθε ευκαιρία που του δίνεται για να αναφέρει τον Σίρερ στις προπονήσεις. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και τεχνικός ο Κάρβερ. Γνωρίζει πότε πρέπει να βάλει το χέρι του στον ώμο σου και να σε στηρίξει. Το χρειάζομαι αυτό ως ποδοσφαιριστής και δεν είμαι ο μόνος. Τώρα έχω την ευκαιρία να κάνω αυτό που αγαπώ σε μία ομάδα που στηρίζει πολλά σε μένα», δήλωσε ο Άγγλος φορ και συνέχισε.

«Αγαπούσα το να παίζω ποδόσφαιρο στην Αγγλία αλλά όταν ήρθε η πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πήρα την ευκαιρία. Έπαιξα προηγουμένως στην Ελλάδα και γνώριζα για τη ζωή. Τα επίπεδα ποδοσφαίρου είναι αρκετά πιο πάνω από όσα θεωρούν οι περισσότεροι. Είναι πιο τεχνικό ποδόσφαιρο με πιο αργό ρυθμό. Θα δυσκολευόταν μία ομάδα της Championship, είναι άλλος τρόπος παιχνιδιού, όπως θα δυσκολευόμασταν και μεις εκεί».

Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ μίλησε και για την Μπλάκμπερν και απάντησε πως ήταν παράλογο που από βασικός βρέθηκε 5η επιλογή, με προπονητή τότε τον Σαμ Αλαρντάις.

Όσον για τη συμμετοχή του στην ομάδα Νέων της Αγγλίας λέει ότι έχει κρατήσει τα πάντα, τις φανέλες, τα περιοδικά, τις φωτογραφίες. «Θα κάτσω μία μέρα με τα παιδιά μου να τα δω και θα λέω, ω, ήμουνα μέρος της ιστορίας του Γουέμπλεϊ. Θα πρέπει οι νεαροί παίκτες να παίρνουν περισσότερες συμμετοχές», είπε στο τέλος, φέρνοντας ως παράδειγμα τον Ντάνιελ Στάριτζ.