Home TOP NEWS Ραντεβού στο πέταλο για κατάθεση ψυχής!

Ραντεβού στο πέταλο για κατάθεση ψυχής!

 


Με ανάρτηση στην επίσημη τους σελίδα, οι οργανωμένοι στέλνουν μήνυμα πως αύριο θα καταθέσουν ψυχή στο πέταλο με στόχο η ομάδα μας να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Επίσης, γνωστή η ΘΥΡΑ9 για το κοινωνικό της έργο, στηρίζει έναν Ομονοιάτη που το έχει ανάγκη. Πιο κάτω αναλυτικά:

«Χωρίς πολλά λόγια και αναλύσεις. Ριχνόμαστε στη αυριανή μάχη κυπέλλου από το δικό μας μετερίζι, για να κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα στην πορεία για την επίτευξη του στόχου που προστάζει η ιστορία μας, την κατάκτηση δηλαδή του τροπαίου.

Αύριο λοιπόν μαζευόμαστε στον κεντρικό σύνδεσμο και αναχωρούμε οργανωμένα για το γήπεδο στις 16:30. Συσπειρωνόμαστε και δίνουμε δυναμικό παρών στο πέταλο, καταθέτωντας ψυχή όπως μόνο εμείς ξέρουμε και μπορούμε.

Τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό. Ένας δικός μας αδελφός και η οικογένεια του “ζητά” την βοήθεια μας. Εμείς θα είμαστε εκεί. Κάνουμε έκκληση στο πράσινο λαό όπως συνδράμει οικονομικά αύριο στον έρανο που θα πραγματοποιηθεί. Θα υπάρχουν λαχνοί των 2 ευρώ σε όλες τις κερκίδες. Καμιά δυσκολία και κακουχία δεν μας λύγισε. Έτσι και τώρα, καμία πυρκαγιά δεν θα σταθεί εμπόδιο μας. Θα το περάσουμε μαζί σαν μια οικογένεια.

ΥΓ Πληροφορίες για τον Κυριακάτικο αγώνα με την αεκ τις επόμενες μέρες».