Home TOP NEWS Σοβαρότητα και συγκέντρωση

Σοβαρότητα και συγκέντρωση

Με προπόνηση ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και λίγο μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή. Μέχρι την τελευταία στιγμή θα κάνουν αγώνα δρόμου οι Σοϊλέδης και Φλορέσκου να είναι σε αυτήν. Από τη στιγμή που έχασαν κάποιες προπονήσεις οι πιθανότητες δεν είναι μαζί τους, ενώ βέβαιος απόν είναι ο Κωνσταντινίδης. Στην αντίπερα όχθη ο Κάρβερ μπορεί να υπολογίζει στον Άρνασον. Δεδομένο είναι φυσικά πως όποιοι κι αν παίξουν υπάρχει για μας μόνο ένα αποτέλεσμα, η νίκη.


Για να την κατακτήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ, απαιτείται πρώτα από όλα σοβαρότητα. Απαγορεύεται η υποτίμηση, απαγορεύεται η χαλάρωση, απαγορεύονται τα εύκολα λάθη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να επιβάλει το παιχνίδι της, να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της, να ελέγξει η ίδια τον ρυθμό και να μην αφήσει τον αντίπαλο να πιστέψει πως μπορεί να διεκδικήσει κάτι. Η ίδια θα ορίσει την όψη του ματς, η ίδια θα αποφασίσει αν θα περάσουν αύριο ευχάριστο απόγευμα, ή αν θα μας κάνει καρδιογράφημα.

Όσον αφορά την εντεκάδα, το 4-2-3-1 είναι βέβαιο, με τον Άρνασον να παίρνει τη θέση του Όρσουλιτς και του Κατελάρη αυτήν του Φλορέσκου. Κατά τα άλλα δεν περιμένουμε αλλαγές από την εντεκάδα που αντιμετώπισε τη Σαλαμίνα. .