Home TOP NEWS Αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα

Αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα

Για άλλη μια φορά, πάμε να παίξουμε αιώνιο ντέρμπι με πολλά άλλα να τρέχουν παράλληλα. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό ομάδων που δεν διανύουν υγιή περίοδο. Έχουμε λοιπόν το θέμα ξένων διαιτητών, έχουμε και το θέμα της κόντρας που πάει να δημιουργηθεί αφού ούτε οι Άγης Ιακωβίδης και Νίκος Χαραλάμπους θα παραιτηθούν, ούτε η ΘΥΡΑ 9 θα κάνει πίσω. Θα μας πείτε το 50% έχει και ο αιώνιος να το διαχειριστεί. Αυτοί ξέρουν όμως πώς να απομονώνουν την ομάδα τους. Εμείς;


Η ιστορία έχει αποδείξει πως όχι, γιατί όποτε πάμε στο γήπεδο με το μυαλό σε οτιδήποτε άλλο από το ποδοσφαιρικό φυσιολογικά χάνουμε. Ελπίζουμε πως ο Άκης Ιωακείμ, που ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ, θα καταφέρει να κρατήσει την ομάδα του μακριά από όλα αυτά και θα την παρουσιάσει έτοιμη. Γιατί στο τέλος της ημέρας μετράει μόνο το αποτέλεσμα. Μόνο αυτό μένει στην ιστορία και πρέπει να γράψει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε τη νίκη.

Ας μην το ξεχνάμε λοιπόν. Αν το Σάββατο χάσουμε, όλοι στο ίδιο καζάνι θα βράζουμε, όλοι το ίδιο απογοητευμένοι θα είμαστε. Πραγματικά ευχόμαστε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπορέσει να εμφανιστεί αντάξια των προσδοκιών. Μόνο η νίκη μετράει.