Home TOP NEWS Το δίδυμο την θέλει στην Ευρώπη

Το δίδυμο την θέλει στην Ευρώπη

Λέγονται και γράφονται πολλά για την ποιότητα του ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τον τελευταίο καιρό. Ένα πράγμα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει δυο παίκτες που κάθε άλλη ομάδα θα ήθελε στην αρχική της εντεκάδα. Ο λόγος για τους Δημήτρη Χριστοφή και Ματ Ντάρμπισαϊαρ. Ο διεθνής Κύπριος και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος ήταν χθες οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της νίκης μας και απέδειξαν πως θέλουν πολύ την ομάδα στην Ευρώπη.


Ο Δημήτρης Χριστοφή έκανε άνω κάτω την άμυνα της Ανόρθωσης. Ειδικά στο ένας εναντίων ενός ο Χριστοφή είναι ασταμάτητος, αφού είναι ταχύτατος και δυνατός σωματικά. Καθόλου τυχαίο δεν είναι λοιπόν που στο πρώτο γκολ πριν δώσει την ασσίστ στο Ματ ζάλισε τον αντίπαλο που βρέθηκε μπροστά του, καθόλου τυχαίο που στο δικό του γκολ, από τη στιγμή που βρήκε χώρο δεν είχε κανένα πρόβλημα να περάσει σαν σταματημένους δυο αντιπάλους.

Όσον αφορά τον Ντάρμπισαϊαρ έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα, σκόραρε. Αυτή την φορά το έκανε με τακουνάκι, το σημαντικό όμως είναι πως απέδειξε ξανά πως αποτελεί τον ορισμό του poacher. Πολύ δραστήριος μέσα στο κουτί, πονηρός σαν αλεπού, πανέτοιμος να εκμεταλλευτεί κάθε ολιγωρία. Ο Ματ είναι από τους παίκτες που κάνει πολύ έντονη την παρουσία του μες το κουτί του αντιπάλου και πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να μαρκαριστεί. Όσο σκοράρει, ανεβαίνουν οι πιθανότητες μας για Ευρώπη.