Home TOP NEWS Εξετάζει τις επιλογές του ο Πάμπος

Εξετάζει τις επιλογές του ο Πάμπος

Παρουσιάζεται σαν το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και είναι σίγουρο πως θα συναντηθεί με την διοίκηση της ομάδας μας, αν δεν το έχει πράξει ήδη. Από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος όμως, ο Πάμπος Χριστοδούλου σίγουρα θα έχει προτάσεις και επιλογές. Η χθεσινή ανακοίνωση του περί ξεκούρασης, ουσιαστικά αυτό έκανε, έστειλε το μήνυμα πως θα εξετάσει τις επιλογές του πριν αποφασίσει το επόμενο βήμα.


Ποιες είναι οι επιλογές του; Καταρχάς η ΟΜΟΝΟΙΑ. Όσο κρυφτό κι αν παίξει ο Πάμπος Χριστοδούλου, είναι δεδομένο πως τον ενδιαφέρει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Από κει και πέρα, συγκεκριμένοι κύκλοι τον προωθούν για επιστροφή στην Εθνική Κύπρου κι ας έχει προπονητή η Εθνική αυτή τη στιγμή, τον Χριστάκη Χριστοφόρου. Τέλος, οι πληροφορίες μας μιλάνε και για ομάδα από το Ντουμπάι που έχει εκφράσει ανεπίσημο ενδιαφέρον. Δεν αποκλείεται να μεταβεί μάλιστα εκεί για να συζητήσει.

Από την ΟΜΟΝΟΙΑ επίσημα δεν μιλάνε για κανένα στόχο. Εκείνο που λένε είναι πως όποιος κι αν αποκτηθεί, θα πρέπει να συμφωνήσει με κάποια συγκεκριμένα δεδομένα που θα του παρουσιαστούν, όσον αφορά τον προϋπολογισμό και τον τρόπο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Με τον τρόπο που προχωρά η αξιολόγηση, ο νέος προπονητής θα έρθει το πιθανότερο μετά τη διακοπή.