Home TOP NEWS Φάνος: “Είμαι στρατιώτης…”

Φάνος: “Είμαι στρατιώτης…”

 


Ο Φάνος Κατελάρης έκανε ονειρικό ντεμπούτο χθες με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας και κατά την αποχώρηση από το “Αντώνης Παπαδόπουλος”, του ζητήσαμε να μας μιλήσει λίγο για το πως είδε την πρώτη του συμμετοχή με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αλλά και για να σχολιάσει το ότι αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός με μεγάλη επιτυχία.

«Ήταν ιδανικό το ντεμπούτο μου, σκόραρα και η ομάδα είχε πολύ καλή απόδοση. Είναι πολύ θετικό ότι η ομάδα έκανε το come back», μας δήλωσε ο νεαρός αρχικά.

Ο Φάνος ήταν μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων αλλά και της ακαδημίας της ομάδας μας, και σήμερα είναι βασικός στέλεχος του τριφυλλιού και μέλος της Εθνικής ομάδας. Στην ερώτηση, τι ακολουθεί, μας είπε: «Η συνέχεια εξαρτάται αποκλειστικά από εμένα. Πως θα δουλέψω για να γίνω καλύτερος και για να ανέβω επίπεδο. Είναι τιμή μου που παίζω στην ΟΜΟΝΟΙΑ και στην Εθνική».

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, χθες είχε αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός. «Πλέον θεωρώ πως δεν υπάρχει συγκεκριμένη θέση για μένα, μπορώ να παίξω σε κάθε θέση, αυτή είναι η δουλειά μου. Είμαι στρατιώτης και όπου μου ζητήσει ο προπονητής αγωνίζομαι», ήταν το σχόλιο του!