Home TOP NEWS Ιδιαίτερο αιώνιο

Ιδιαίτερο αιώνιο

Στο πρόσφατο παρελθόν οι ιδιαιτερότητες του αιωνίου ήταν κάποιες μονάδες. Αλωνεύτης και Εφραίμ έκαναν τη διαδρομή Ηλίας Πούλλος-Αρχάγγελος, ο Κίλιαν Σέρινταν το αντίθετο. Σχεδόν διαχρονικά, ιδιαιτερότητα είναι και ο διαιτητής, κυρίως οι κόκκινες που παίρνει η ΟΜΟΝΟΙΑ με χαρακτηριστική άνεση. Στο σημερινό φροντίσαμε να προσθέσουμε κι άλλες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει στο γήπεδο εν μέσω εμφυλίου πολέμου, χωρίς τον κόσμο της και ενώ όλη τη βδομάδα μόνο με ποδόσφαιρο δεν ασχοληθήκαμε.


Αποέλ-ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα λοιπόν (17:00, live omonoianews.com) και κοντεύουμε να ξεχάσουμε πως ο αγώνας παίζεται στο γήπεδο. Ο Άκης Ιωακείμ και οι παίκτες το καλούνται να κλείσουν τα αυτιά τους σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω τους, να κάνουν το καλύτερο, πιο ψυχωμένο παιχνίδι της χρονιάς και αν φύγουν από το γήπεδο που είναι σήμερα τυπικά (;) φιλοξενούμενοι με αποτέλεσμα. Όπου αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο πέραν της νίκης, γιατί μπορεί κάποιοι να ξέχασαν ποιοι είμαστε, εμείς δεν θα χαμηλώσουμε ποτέ όμως τον πήχη.

Σε ένα παιχνίδι που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα μπορούσε να πατήσει ακόμα και restart στο πρωτάθλημα (σ.σ. αν κερδίσουμε ο 1ος από τον 5ο θα έχουν 6 βαθμούς απόσταση) εμείς πάμε σκεπτόμενοι πως δεν ελπίζουμε τίποτα, οπότε δεν φοβόμαστε και τίποτα. Καλή επιτυχία στους 11 λεβέντες που θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ.