Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μόνο η νίκη αποδεκτή

Μόνο η νίκη αποδεκτή

Την Ανόρθωση υποδέχεται σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ στο ΓΣΠ (19:00 live omonoianews.com) για την 2η αγωνιστική της 2ης φάσης του πρωταθλήματος. Μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕΚ και την χαμένη ευκαιρία να ανέβει στην 4η θέση, η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει σήμερα μόνο νίκη για να εκμεταλλευτεί τα αποτελέσματα του ΑΕΚ-Απόλλων (θα ξέρει μάλιστα το σκορ πριν το ματς) και του Αποέλ-ΑΕΛ. Ασφαλώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη θα είναι αποτυχία.


Και θα είναι αποτυχία γιατί κόντρα στην αδιάφορη Ανόρθωση, οι ανταγωνιστές μας για την Ευρώπη εύκολα-δύσκολα αναμένεται να βρουν τον τρόπο. Όποιος όμως απωλέσει βαθμούς κόντρα στην Κυρία της Αμμοχώστου, ξέρει καλά πως στο τέλος της ημέρας είναι πιθανόν να τους κλάψει, αφού θα έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο. Η Ανόρθωση είναι σίγουρα καλή ομάδα και ανεβασμένη, δεν έχει όμως κίνητρα και θέλουμε να πιστεύουμε πως αυτό θα παίξει στο τέλος της μέρας καθοριστικό ρόλο.

Αγωνιστικά, ο Ιωακείμ θα στερηθεί των υπηρεσιών των Άρνασον, Κωνσταντινίδη και Φλορέσκου. Επέστρεψε στην αποστολή ο Φάνος Κατελάρης.