Home TOP NEWS Ο “πνεύμονας” επιστρέφει φρέσκος και με καλή ψυχολογία

Ο “πνεύμονας” επιστρέφει φρέσκος και με καλή ψυχολογία

Καλύτερα δεν γινόταν για το Ρενάτο Μαργκάσα τις τελευταίες μέρες. Ο αρχηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πήρε την πολυπόθητη πρώτη του συμμετοχή με το εθνόσημο στο στήθος, κάτι που ήθελε πάρα πολύ, αφού νιώθει Κύπριος (είναι άλλωστε και παντρεμένος με Κύπρια). Στο επίσημο ματς με την Εσθονία δεν έπαιξε και παρότι είμαστε σίγουροι ο ίδιος θα ήθελε να βοηθήσει, ίσως να ήταν και για καλό, αφού πήρε ανάσες. Ο Ρενάτο παίζει συνεχόμενα από τα παιχνίδια του Ιουλίου στην Ευρώπη και το ότι έκατσε, θα του κάνει καλό.


Ο “πνεύμονας” της ΟΜΟΝΟΙΑ επιστρέφει για την κρίσιμη συνέχεια πιο φρέσκος και με πολύ καλή ψυχολογία. Στα ντέρμπι που ακολουθούν, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μεγάλη ανάγκη την ενέργεια του, τα τρεξίματα του, το πάθος του στην μεσαία γραμμή, εκεί που γίνεται το παιχνίδι. Ο Ρενάτο έχει παίξει άλλωστε δεκάδες τέτοια παιχνίδια και ξέρει πολύ καλά, πως αν λείπει οποιοδήποτε από τα συστατικά που αναφέραμε πιο πίσω από την ομάδα, δεν έχει ιδιαίτερες πιθανότητες να πετύχει τους στόχους της.

Επί της ευκαιρίας, αρκετοί φίλοι ρωτάνε πότε εκπνέει το συμβόλαιο του Μαργκάσα. Όταν ανανέωσε προ διετίας, ήταν για 3 χρόνια έτσι ο Ρενάτο είναι δεσμευμένος με την ομάδα μας ως το 2018. Όπως και σε άλλες περιπτώσεις, θεωρούμε πως και σε αυτήν, ίσως η ΟΜΟΝΟΙΑ να έπρεπε να δει το ενδεχόμενο πρόωρης επέκτασης. Στα 31 του ο Μαργκάσα είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο πολυεργαλείο για κάθε προπονητή και είναι ήδη 6 χρόνια στην ομάδα, ξέρει καλά ποιους εκπροσωπεί.

Να σημειωθεί, πως ο Ρενάτο συμπλήρωσε δύο κίτρινες κάρτες στα πλέι-οφ και θα χάσει το επόμενο ματς, που είναι με τον Απόλλωνα στη Λευκωσία. Ο αρχηγός θα πάρει λοιπόν περισσότερες ανάσες ενόψει των τελευταίων υποχρεώσεων στη χρονιά.