Home TOP NEWS Τα κύρια σημεία της ραδιοφωνικής παρέμβασης

Τα κύρια σημεία της ραδιοφωνικής παρέμβασης

 


Διαβάστε τα κύρια σημεία της σημερινής ραδιοφωνικής παρέμβασης του εκπροσώπου Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέα Δημητρίου:

Για την προσπάθεια πρόσληψης προπονητή, τεχνικού διευθυντή και προπονητικού επιτελείου: «Η διαδικασία πρόσληψης προπονητή και τεχνικού διευθυντή, αλλά και στελέχωσης της προπονητικής ομάδας, βρίσκεται σε εξέλιξη. Αυτήν τη χρονική περίοδο ο Πρόεδρος πραγματοποιεί συναντήσεις και συζητήσεις με υποψήφιους. Δεν υπάρχει καμία διάθεση η όλη διαδικασία να εγκλωβιστεί σε χρονοδιαγράμματα. Μόλις ο Πρόεδρος ολοκληρώσει τις ενέργειές του, το θέμα θα μπει στην τελική ευθεία.

Πρόκειται για σημαντικές αποφάσεις όσο αφορά το άμεσο μέλλον της ποδοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ, συνεπώς η όλη διαδικασία αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Βασικός στόχος είναι να γίνουν οι σωστές επιλογές, οι οποίες θα μπορέσουν να οδηγήσουν την ομάδα εκεί που την προστάζει η ιστορία της. Επαναλαμβάνουμε πως το ΔΣ επικεντρώνεται στο να γίνει η σωστή επιλογή».

Όσο αφορά το κατά πόσο θα συνεχίσει το υφιστάμενο τεχνικό επιτελειο μέχρι το τέλος της σεζόν: «Όπως αναφέραμε πρόσφατα, έχουμε εμπιστοσύνη στο υφιστάμενο τεχνικό επιτελείο και σε όσους το αποτελούν, για να έχουν την ευθύνη της ομάδας. Αυτό δίνει στο Διοικητικό Συμβούλιο ευχέρεια χρόνου, στο να γίνουν οι επιλογές που έχει ανάγκη η ομάδα και όχι βεβιασμένες κινήσεις κάτω από την όποια πίεση του χρόνου.

Θα γίνουν οι διαδικασίες που πρέπει, ώστε η υφιστάμενη δομή του προπονητικού μας επιτελείου να συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο τρόπο, μέχρι να συσταθεί το νέο. Υπάρχει η πιθανότητα η υφιστάμενη προπονητική ομάδα να συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν, ανάλογα και με την επιλογή στο θέμα του προπονητή».

Για τα εισιτήρια διαρκείας, σε σχέση και με την προσπάθεια για τα κριτήρια του Μάρτη: «Υπενθυμίζεται πως μέχρι τις 31 Μαρτίου τα εισιτήρια διαρκείας διατίθενται με έκπτωση 23%. Πέραν της καλύτερης τιμής, με την αγορά διαρκείας ο κόσμος συμβάλλει στην προσπάθεια για ενίσχυση της ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά και για τα κριτήρια Μαρτίου. Τα κριτήρια Μαρτίου είναι άλλο ένα οικονομικό εμπόδιο που καλούμαστε να περάσουμε σε αυτήν την κρίσιμη σεζόν. Οι πιθανότητες επιτυχής κατάληξης θα αυξηθούν, εάν ένας σημαντικός αριθμός υφιστάμενων κατόχων, ανανεώσουν για τη νέα σεζόν. Εάν πετύχουμε τους οικονομικούς στόχους της χρονιάς, τότε θα αποπληρωθούν όλοι οι διακανονισμοί εκτός από ένα. Και αυτό θα αποτελεί σημαντικό βήμα για την ΟΜΟΝΟΙΑ, όσον αφορά τις μηνιαίες υποχρεώσεις του συλλόγου.

Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο που ήδη εξασφάλισε εισιτήριο διαρκείας και ευχόμαστε μέχρι το τέλος του μήνα ακόμη περισσότεροι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να αποκτήσουν το διαρκείας τους».

Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα: «Ο Σύλλογος δεν έχει προχωρήσει σε συμφωνία, όσο αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα μετά το 2019. Ακόμη βρισκόμαστε στο στάδιο των διαπραγματεύσεων με τους ενδιαφερόμενους».