Home TOP NEWS Εκεί θα δώσει έμφαση

Εκεί θα δώσει έμφαση

 


Η αποδέσμευση του Μπρούνο Νασιμέντο δεν προκάλεσε έκπληξη, αν και έκανε κάποια εντύπωση η χρονική στιγμή που έφυγε ο Βραζιλιάνος. Ο κεντρικός αμυντικός είτε γιατί δεν του έκατσε η Κύπρος είτε γιατί αυτές που είδαμε είναι οι δυνατότητες του, δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα και δεν θα βάλει ξανά τριφύλλι στο στήθος. Ο αμυντικός χώρος είναι γενικά το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αφού έχει δεχθεί φέτος 44 ολόκληρα γκολ.

Και εκεί ακριβώς θα δώσει καταρχήν έμφαση ο Πάμπος Χριστοδούλου. Ο Κύπριος τεχνικός αρέσκεται να δημιουργεί συμπαγείς αμυντικά ομάδες που παλεύουν και τρέχουν πολύ. Προφανώς θα ενισχύσει το κέντρο της άμυνας και με ποδοσφαιριστές, γενικά θα προσπαθήσει και μέσω της δουλειάς αλλά και τις αλλαγής της γενικής νοοτροπίας της ομάδας να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει όσον αφορά την μεσοαμυντική λειτουργία.

Το βέβαιο είναι πως τρύπα στο κέντρο της άμυνας έχουμε εδώ και χρόνια με αποτέλεσμα να βαφτίζουμε κεντρικούς αμυντικούς παίκτες που φυσιολογικά παίζουν αλλού. Ο Πάμπος ξέρει πως έχει πολλή δουλειά να κάνει, για αυτό ήδη έχει εντοπίσει συγκεκριμένους παίκτες που θα τον βοηθήσουν. Δεν ήταν λοιπόν έκπληξη η αποδέσμευση του Νασιμέντο, αφού ήταν δεδομένο πως ο κόουτς θέλει μια πιο σίγουρη επιλογή.