Home TOP NEWS «Η νίκη για εμάς είναι μονόδρομος»

«Η νίκη για εμάς είναι μονόδρομος»

 


Τα κύρια σημεία της σημερινής ραδιοφωνικής παρέμβασης του εκπροσώπου Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέα Δημητρίου:

Προοπτική για την Ευρώπη: «Τα χθεσινά αποτελέσματα στον θεσμό του κυπέλλου, καθιστούν απόλυτα ρεαλιστικό και εφικτό τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη. Για εμάς ένας δρόμος υπάρχει: Υπάρχουν 12 βαθμοί στο τραπέζι, τους οποίους οφείλουμε – με την αγωνιστική μας παρουσία –  να δείξουμε ότι τους θέλουμε και ότι είμαστε αποφασισμένοι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να τους αποκτήσουμε. Μας έχει δοθεί αυτή η ευκαιρία, μέσα σε μια προβληματική και ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά και έχουμε την υποχρέωση να την εκμεταλλευτούμε. Η αρχή επιβάλλεται να γίνει το Σάββατο, με νίκη απέναντι στην Ανόρθωση».

Παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Από το πρώτο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης, θέλουμε η ομάδα μας να δείξει αποφασισμένη ότι μπαίνει στο γήπεδο για να κερδίσει. Η χρονική συγκυρία του αγώνα δημιουργεί κάποια θετικά δεδομένα υπέρ μας, τα οποία οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν θα πρέπει να μας αποπροσανατολίζουν τα όποια προβλήματα τυχόν να αντιμετωπίζει η Ανόρθωση. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και το έχει αποδείξει. Αναγνωρίζουμε πως θα πρέπει να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί και έτοιμοι, για να ανταποκριθούμε στις συνθήκες του αγώνα. Επαναλαμβάνουμε πως η νίκη για εμάς είναι μονόδρομος. Επιβάλλεται να βγάλουμε χαρακτήρα και εκτόπισμα μεγάλης ομάδας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Παρουσία κόσμου: «Τις τελευταίες ώρες υπάρχει κινητοποίηση από πλευράς κόσμου για τον αγώνα του Σαββάτου και όπως φαίνεται θα εξαντληθούν τα εισιτήρια (922) που μας αναλογούν. Η σημαντικότητα του αγώνα, επιβάλλει να πάμε το Σάββατο σαν μια γροθιά στο γήπεδο, αφήνοντας στο περιθώριο την πίκρα, τη στεναχώρια ή τον θυμό από την άσχημη φετινή σεζόν. Η υποχρέωση για έξοδο στην Ευρώπη, επιβάλλει όλοι μας να σκεφτόμαστε προς μια κατεύθυνση: Στο πώς θα βοηθήσουμε την ομάδα να υλοποιήσει αυτόν τον στόχο».

Λύση συνεργασίας με Μπρούνο Νασιμέντο: «Η περίπτωση του Μπρούνο Νασιμέντο ήταν διαφορετική σε σχέση με το ευρύτερο πλαίσιο φιλοσοφίας με το οποίο προσεγγίζουμε τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα, καθώς είχε διαπιστώσει πως δεν συμπεριλαμβανόταν στις επιλογές της υφιστάμενης τεχνικής ηγεσίας. Με τη σύμφωνο γνώμη του τεχνικού επιτελείου, προχωρήσαμε σε κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευράς. Ανεξάρτητα από το πόσο αγωνίστηκε, ο Μπρούνο Νασιμέντο σεβάστηκε την ΟΜΟΝΟΙΑ και τον κόσμο της και ήταν υπόδειγμα επαγγελματία. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Προσλήψεις Επιστημονικού συνεργάτη και διατροφολόγου: «Στην Επιστημονική ομάδα προστέθηκαν ακόμη δύο νεαροί και ικανοί επαγγελματίες, ο Πανίκος Σάκκη και η Μόρφω Σάκκη. Με τις προσλήψεις αυτές, ο Σύλλογος στοχεύει στην  περαιτέρω ενίσχυση και εξειδίκευση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ακόμη, η ομάδα στοχεύει και σε επιπλέον συνεργασίες, που θα εμπλουτίσουν και θα ενδυναμώσουν την επιστημονική υποστήριξη της ομάδας. Όλες αυτές οι ενέργειες εντάσσονται, κυρίως, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο».