Home TOP NEWS Ο Παναγή έκανε έκπληξη στους μικρούς

Ο Παναγή έκανε έκπληξη στους μικρούς

 


Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά των Ακαδημιών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του κλιμακίου Παλιομετόχου. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του Super Sport FM, ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, βρέθηκε στην προπόνηση των μικρών, τους παρακολούθησε και με ευχαρίστηση φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Μάλιστα τους μίλησε και τους έδωσε τις δικές του συμβουλές προκειμένου να καταφέρουν μια μέρα να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα. Τα παιδιά το χάρηκαν δεόντως όπως και οι προπονητές τους Γιάννος Πετρίδης και Νίκος Χρίστου. Τεχνικός διευθυντής είναι ο Ανδρέας Μιχαήλ (Κτωρής). Η Ακαδημία Ομόνοιας (κλιμάκιο Παλιομετόχου) μετρά 60 παιδιά ηλικίας 2002, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009 και 2010. Μάλιστα οι ομάδες 2002 και 2003, τα μεγαλύτερα δηλαδή παιδιά συμμετέχουν σε πρωταθλήματα της ΚΟΠ και της ΠΟΑΠ.

«Υπό την ευθύνη του τεχνικού διευθυντή Ανδρέα Μιχαήλ (Κτωρή) γίνεται εξαιρετική δουλειά. Όλοι είναι ευχαριστημένοι με πρώτο μέλη μας να βγουν και καλοί ποδοσφαιριστές και καλοί χαρακτήρες. Ξέρουμε ότι όντας προπονητές σε αυτές τις ηλικίες διαμορφώνουμε χαρακτήρα και χρειάζεται σε αυτές τις ηλικίες σοβαρή δουλειά όπως και γίνεται στις Ακαδημίες της Ομόνοιας στο δικό μας κλιμάκιο»,  δήλωσε o προπονητής Γιάννος Πετρίδης.